CS:GO beklenmedik bir şekilde atıldım

S4AUL00

Femtopat
Katılım
15 Eylül 2020
Mesajlar
20
Arkadaslar, CS:GO rek girmiştim neyse 15E 7 falan gidiyordum takımda bir Rus vardı boş boş bağırıyordu falan kick vote başlattım arkadaş hakkında takım 3evet 2hayir oldu arkadaş beni kicklemeye çalıştı 4 Red geldi önce bir daha yapınca herkes F1 verdi tasimama rağmen adam hile olabilir mi 1 gün ban yedim bir de o sinirimi bozuyor şimdiden teşekkürler cevaplar için.
 
Hocam geçen gün Türklerle gireyim dedim 4 arkadaşmışlar beni davet ettiler lobiye başlattılar girdik maça bana diyor ki ya kahrımızı çekecen ya da çıkacan maçtan hiçbir şey demedim bir de attılar sonra beni cevap vermeyince.
Ban yedim.
 
Hocam geçen gün türklerle gireyim dedim 4 arkadaşmışlar beni davet ettiler lobiye başlattılar girdik maça bana diyor ki ya kahrımızı çekecen ya da çıkacan maçtan hiçbir şey demedim bir de attılar sonra beni cevap vermeyince.
Ban yedim.
Çok insan var böyle özellikle CS:GO'da eski tat kalmadı hiç. Bu oyunun en iyi yılları 2015-2016 yıllarıydı.
 
Evet hocam arkadaşlarımla bir araya gelemezsek hiç giremiyorum daha çok sinir oluyorum oynadığım oyun bana zehir oluyor.
Dostum, ben de arkadaşlarım açık olmadığı zaman giriyorum Unlost'un Discord sunucusuna, envai çeşit adam geliyor, rankıma göre adam bulup giriyorum :) Sana da tavsiye ederim.
 
Türklerle giriyoruz. Mge elosunda çok iyi oynuyorum diye atmak nedir atıldığımda 1 gün ban yemiştim oyundan soğudum. Ben şu an CS 1.6 ve Rainbow Six Siege oynuyorum kafam çok rahat.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı