CS:GO bet siteleri Steam hesabını çalabilir mi?

Arkadaşlar CS:GO'da bet sitelerine girdim, (ATS'e CS:GO500TR) gibi siteler. Bunlar Steam hesabını çalabilirler mi? Yandan giriş bilgileriniz paylasılmayacaktır diyor ama yine de sorayım dedim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Açtığın konunun hemen altında listelenen "Benzer Konular" cevap niteliğinde.

Arkadaşlar CS:GO'da bet sitelerine girdim, (ATS'e CS:GO500TR) gibi siteler. Bunlar Steam hesabını çalabilirler mi? Yandan giriş bilgileriniz paylasılmayacaktır diyor ama yine de sorayım dedim?
Girişe bağlı, Steam'den girdiysen çalamazlar fakat sahte steam ile giriş yaptıysan şifreni şimdiden değiştir derim.

Kaynağı bilinmez ve güvenilir olmayan bet sitelerinin steam hesabı çaldığına daha önce şahit oldum. Dikkatli olmanızda fayda var.

Benim Çalınmıştı şifreyi girdim steam guardı girdim hesap yok oldu

Bilinmeyen sitelere girmemek gerek, bir keresinde dalgınlığıma gelip bilinmeyen bir siteye girmiştim, 1 dakika sonra hesap puf

Steam'ın kendi auth api sini kullanan hiçbir sitede böyle bir risk yok. Fakat bazı dolandırıcı siteler kendileri kodluyor bu tür şeyleri ve direk hesabı alıyor.

Biraz geç yazıyorum ama arkadaşımınkini çaldılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…