CS:GO bıçak almak mantıklı mı?

Ya öldüğü yok üstüne yenilik gelecek Source 2'ye geçecekler vs. Mantıklı geliyorsa sana al ama hiç gerek yok yani ben oyunu bıraktım kaç yıldır oynuyordum 1600 küsur saatim var ama hileler bıktırdı keyif almadığım bir oyuna para yatırmak bana mantıklı gelmiyor gerisini sen düşün.

Zarara girme ihtimalin de var, kâr yapma ihtimalin de. Fiyatlar çok dengesiz. Genel olarak piyasayı takip ediyorum. Fiyatların artma ihtimali daha yüksek. Zarara girsen bile, aşırı bir zarar olmaz yani.
Peki bana ileride zarar etmeyeceğim veya kara geçeceğim bir bıçak önerir misin? Mümkün olduğunca düşük fiyatlı olursa iyi olur :D

En uygun ByNoGame satış yapıyor. Düşük fiyatlı bıçaklar zaten belirli. ByNoGame üzerinden kontrol et. Şöyle bir yöntem de söyleyebilirim. Mesela satacağın zaman fiyatı düşmüş. CSMoney üzerinden başka bir itemle takas yapıp, ByNoGame üzerinden o itemi satabilirsin. Yani çok yakın fiyat olmaz ama zararına göre biraz daha az olur.

Ben kendi çevreme baktığımda gördüğümü söyledim neden bu kadar atarlanığınızı anlamadım acaba küfür etseydim de bu kadar atarlanır mıydınız merak ettim doğrusu. Tanıdığım birçok insanın artık bu oyuna artık girmemesiden dolayı böyle bir şey söylemiş olabilirim karşıma onlarca istatisik alıp konuşmadım tabikide lütfen sakin olun.
Atarlanmak mı? Dostum sen beni kaba anlamışsın. Ben atarlanmadım. Sadece bilmeden konuşuyorsun. Onun dışında bir sıkıntı yok. Kabalık falanda yapmadım. Sen beni kaba anlamışsın.

CS: GO devri ölüyor

Neredeyse 3-4 senedir bu lafı duyuyoruz, fakat her ne hikmetse günlük 1 milyon ve daha fazla oyuncuya ulaşıyor.

CS: GO ne zaman ölecek biliyor musunuz? Valve yeni bir CS oyunu çıkardığı zaman. Onun dışında hiçbir şekilde "ölme" noktasına geleceğini sanmıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı