CS:GO bıçak tavsiyesi

4 5 bine bıçak kalmadı ki hocam huntsmana para verceğimi sanmıyorum default bıçak gibi aynı animasyonsuz bıçaklar dikkatimi çekmiyor benim. Ve ben 2020 Eylül'de kelebeğin solgun mermerini aldığımda 6 bin TL'den almıştım şu an o bile 22 bin lira olduysa düşmesi imkansız.
Dolar kurununda etkisi var fakat kendini katlıyarak gittiği ortada.

Ben şahsen fade skinini sevmiyorum senin kararın tabii fakat alsaydım doppler tiger tooth gibilerine yönelirdim.

Arkadaşlar bilmeden 35k basılmaz vs. demeyin. Bunlar NFT değer kaybetmiyor. Hatta değer bile kazanıyor. Bu oyun sayesinde 500k$ olan tanıdıklarım var.

Hocam almaya karar verirseniz Bynogame'den vs. almayın. Yazın birkaç site söyleyeyim. Asıl piyasası olan.

Anlıyorum ama o bıçağa bir satıcı bulması lazım sonra hesabının ban yeme ihtimali var belki bir hata olur ve ByNoGame fazlasıyla komisyon alacak en az 1K para.
Sizlerin bildiği tek satış sitesi Bynogame olduğundan gayet doğal böyle düşünmeniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Selamünaleyküm ekim ayında kelebek solgun almayı düşünüyorum şu anki fiyatı 35.000 TL. Bende 19.500 var ona kadar fiyatı fazla oynar mı acaba?

Eki Görüntüle 1354740
Aleykümselam. Kelebek fiyatları düşmez normalde de ekim ayına 2-3 katına bile çıkabilir solgundan bahsediyoruz bir de, net artacaktır fiyatı. Dmarket'te 27 bin lira bu arada.

Ben sizin yerinizde olsam paramla ileriki Major etkinliğine ya da Stockholm Major çıkartmalarına yatırım yapardım. Ekim ayına kadar 60 bin liraya kadar kâr elde edebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı