CS:GO bilet sistemi

UmutCCAN

Hectopat
CS:GO bilet alırsam bu skinlerde100 yıldız yaparsam trein seti var. Orada M4 1000TL (1k) bu bilet 200TL bunu alıp tamamlarsam daha sonra 100 yıldız yapılır mı ve bu skinler satılır mı?
CS:GO seçkin değil ve seçkin olur mu?

Dosya Ekleri

• 1.png
    486,9 KB · Görüntüleme: 126
  • 2.png
    1,4 MB · Görüntüleme: 130
Ben bilmiyordum yeni bilet ne zaman gelir
Bir önceki ile şuan olanın arasında 1 sene vardı. Ki bu hızlı çıktı sayılabilir. Siz bu operasyonu alın. Bitiş tarihi 20 şubat deniyor ancak her operasyon bir kaç hafta belki bir ay uzatılıyor. Tüm görevleri zaten 10-15 saat gibi bir sürede rahat bitirebiliyorsunuz. Her gün 1 haftanın görevlerini yapsanız daha yetişir ve görevlerde zor değil.

Hocam en mantıklısı kasa alın. Fakat şu anki fiyatından dolayı söylüyorum (7, 77). Bu fiyattan satınca size kesintilerle kasa başı 6, 77TL geliyor. Kasanın ücreti 2 yıldız yani 50 tane alabiliyorsunuz. 50x6, 77 = 338TL. 138TL kar ediyorsunuz hem de %100 ihtimalle zarar ihtimaliniz yok. Ama kasanın fiyatına bakın düşme ihtimali var. En kötü 6TL olsa 50x6=300. 100TL kar edersiniz. Fakat unutmayın kasaları hesabınıza ekledikten sonra 1 hafta satamıyorsunuz ban oluyor. Umarım yardımcı olabilmişimdir .

Kasa yerine R8 blaze alın 100 tane.

çoğu kaynakdan okudum araştırdım en çok kar oranı kasa kaybetme ihtimali yok ben ş,imdi alsam bu 1. haftadaki görevler vs yapılırmı ve yaparmıyım 100 yıldız asıl amacım burdan kar edip 1 oyun lacağıma 2 3 katındaki oyunlar alırım kapsamlı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…