Jasuru
Megapat
- Makaleler
- 1
Önceden kütüphaneme eklemiştim ben paralı olanı mı oynayacağım, ücretsiz olanı mı?
21 seviyeysen sorun yok Prime olmuşsundur.
Önceden kütüphaneme eklemiştim ben paralı olanı mı oynayacağım, ücretsiz olanı mı?
21 seviye olunca olan seçkin değilmiydi prime sadece satın alanlar değil mi?21 seviyeysen sorun yok Prime olmuşsundur.
Eski fiyatı 77,50 TL idi, Dolar kuru uçunca Valve 'yerel fiyatlandırma' anlayışını da bıraktı sanırım.Yeniden Valorant'a başlayacağım galiba. 123TL ne ya? İstediğiniz kadar linçleyin 123TL çok fahiş bir fiyat. Edit: R6 unutmuşum ya yazıklar olsun bana. Vazgeçtim Valorant'dan.
10/8. Prime fiyatını azaltsalar azcık keşke.Arkadaşlar oyun bedava ama rank, level olmayacak. Aynı şekilde artık bedava Prime yok 123 lira vermek zorundasınız. Aynı şekilde Prime olmayanlar unranked oynayacak.
Güzel güncelleme olmuş acaba sizin puanız nedir? Ben 10/10 diyorum. Güzel olmuş bir nevi 123 lira gibi.
Valve kadar oyuncuların kitlesinin ne düşündüğünü zerre umursamayan başka hiçbir firma yok. Başka bir şey vardır işin içinde.Bunun oyunu düzeltmek için başlangıç olduğunu düşünüyorum. Sonunda CS'yi düzeltme zamanının geldiğini anladılar.
21 seviyeysen sorun yok Prime olmuşsundur.
Hocam yoldaş rankınız 21 seviye olursa hesabınız oto prime oluyor.21 seviye olunca olan seçkin değilmiydi prime sadece satın alanlar değil mi?
İkisi aynı şey.21 seviye olunca olan seçkin değilmiydi prime sadece satın alanlar değil mi?
21 seviye olunca olan seçkin değil miydi Prime sadece satın alanlar değil mi?
Ben de sizinle aynı fikirdeyim ama 123TL çok fahiş bir fiyat. O paraya AAA oyun alabiliyorken neden CS alalım ki?Bunun oyunu düzeltmek için başlangıç olduğunu düşünüyorum. Sonunda CS'yi düzeltme zamanının geldiğini anladılar.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.