CS:GO bir nevi ücretli oldu!

Ne yapmaya çalıştıklarını hala anlamadım. Hileden arındırmak istiyorlar oyunu eyvallah da Prime yurt dışında zaten hileden bile ucuz.

Umarım.

Zaten bu ücreti değiştirmekle olacak bir şey değil hocam 200 dolar yapsalar bile illaki alıp hile yapacak kişiler olacak. VAC sisteminin artık ciddi bir değişim yaşaması lazım.

Ah ah o mevlana ile rank kasanlar şimdi hvh atmak zorunda ah ahh, ( iyi olmuş 8 rozetli 10 senelik hesapta Steam 300 level iken, rankımda global, karşıma mevlana geliyorsa zaten zorunlu bir güncelleme olmuş gibi ) ( şu VAC sistemi Çin'de gibi olsa ne güzel olur be )

Yeniden Valorant'a başlayacağım galiba. 123TL ne ya? İstediğiniz kadar linçleyin 123TL çok fahiş bir fiyat. Edit: R6 unutmuşum ya yazıklar olsun bana. Vazgeçtim Valorant'dan.

Evet 123 TL günümüz şartlarında kolay kazanılan para değil isteyen alır tercih meselesi CS:GO indirecektim vazgeçtim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı