CS:GO Birkaç Maç Oynadıktan Sonra Görüntü Bozuluyor

Yer
System32
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Oyunu 2 gün önce yükledim. Düşük ayarlara 1024X768 çözünürlükte oynuyordum. 2 el deathmatch oynadıktan sonra ekran şunun gibi oluyor:
Adsız.png

Bunun çözümü nedir?
NOT: Laptop'un Intel i5 3GHz işlemcisi, 8 GB RAM'i, Intel HD Graphics ve GT740M olmak üzere de 2 tane grafik birimi var(ilki iGPU ikincisi ekran kartı). Dün NVIDIA denetim masasına girip 3D ayarlarınadan kalite performans dengesi çubuğunu performansa çektim. Aniden NVIDIA denetim masası dondu ve kapandı. Şimdi girmeyi denediğimde açılıp hemen tekrar kapanıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,

Eğer sorunu Ndivia Denetim Masası'ndaki ayarı değiştirdikten sonra yaşamaya başladıysanız, şimdi de eski haline getirmek için denetim masasını açamıyorsanız, Nvidia sürücülerini tamamen kaldırıp, varsayılan ayarlarla temiz bir kurulum yapmanızı öneririm. Bunu denemeden önce birkaç kişinin daha yorumunu almanızı öneririm, benimkisi kökten bir çözüm gibi, belki arayüzdeki basit bir ayar değişikliğiyle sorunsuz bir şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz.

Sürücüyü DDU ile kaldırıp tekrar kendiniz Nvıdıa’nın sitesinden indirip yükleyin. Sonra Steam’den oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulatın. Sorun çözülmez ise sanırım ekran kartınızda çip arızası olabilir ama düşük bir ihtimal bu.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı