CS:GO biter mi?

Sen oyuna kendini fazla kaptırmışsın, çok oynanması çok iyi olduğu anlamına gelmiyor. Bence hayattan başka şekilde keyif almaya bak.

bu mantıkla çok izlenen filmler çok kötü? Ayrıca gayet bir sürü hikayeli oyun FPS TPS MOBA oyun oynadım bitirdim Valorant'ta oynadim 2 yıl CS'nin yanında çöp kalıyor.

O zaman veriyordu herkes ama şimdi vermiyor tam da anlatmak istediğim şey bu.

Oyun 24 TL değil çünkü.

Taktiksel değilse nedir bilmiyorum artık, 1.6 da gerçekçi değil ama tararken cross adamın sağına soluna aşırı kaymıyor en azından.

Taktiksel değilse nedir bilmiyorum artık, 1.6 da gerçekçi değil ama tararken cross adamın sağına soluna aşırı kaymıyor en azından.

1.6 da AK-47 sıkmaya başlayınca uçak burnu gibi kalkıyordu

CS yıllarca bitmemiş 4-5 sene sonra mı bitecek? Hiç sanmıyorum hala milyonlarca oyuncusu var ve sayısız e-spor oyuncusu barındırıyor bünyesinde.

Fiyatıyla bir alakası yok ki oynamak istemedikleri için kimse vermiyor. 600 TL civarı olan FIFA'nın satış sayısını bir araştırıp bakmanı öneririm ki bir sene sonra yenisi çıkacak bir oyun.

FIFA Online sunucularını kapıyor çünkü? Oynayanların %90'ı Online için oynadığından alıyor bana başka Online FPS oyunu gösterin direkt 250 TL verip alınan.

Boş bir tartışma bence,cs go günümüz şartlarında bitmesi imkansız oyun.Ancak 15-20 sene sonra popülerliği veya oyun bitebilir .

bu mantıkla çok izlenen filmler çok kötü? Ayrıca gayet bir sürü hikayeli oyun FPS TPS MOBA oyun oynadım bitirdim Valorant'ta oynadim 2 yıl CS'nin yanında çöp kalıyor.

Oyun 24 TL değil çünkü.
Mekanik kötü, hileler bitmek bilmiyor böyle nasıl iyi oyun olabiliyor garip. Neyse sen oyunda harcanmaya devam et, üzücü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…