CS:GO biter mi?

Boşuna anlatıyorsunuz bildiğini okuyacak arkadaş Riot çıkarmasa Valorant'ya sövüp bırakmıştı bile tahminimce para yatırdığından bırakamıyor şu an boşa gitmesin diye para malum Valorant'ta csdeki gibi topluluk pazarı yok skinleri elden çıkaramaz :)
Hocam tek takıldığım nokta şu,hile diye yakınıyor CS godan lakin Valoda daha fazla hile var , arkadaş oynarken hiç mi hileye denk gelmiyor.

Hocam tek takıldığım nokta şu,hile diye yakınıyor CS godan lakin Valoda daha fazla hile var , arkadaş oynarken hiç mi hileye denk gelmiyor.
Siz Valorant'ı derecesizde oynuyorsunuz muhtemelen oynayamadığınız için derecesiz de çok hile var çünkü rank girebilmek için önce onu oynamak gerekiyor. Rank girecek duruma gelmeden de IP banı yiyip oturuyorlar. Evet hileler arttı kendi konum bile var bununla ilgili ama CS kadar değil.

4500 saat CS:GO oynamış global rankına ulaşmış FACEIT'te 9 leveli görmüş biri olarak Max eagle rankına çıkmış kişilerle konuşmaya çalışmak benim hatamdı.

Ah ah insanlar haksız olunca böyle saçmalıyor ya sağ olun sayenizde 2 yıl sonra ilk kez forumda kara listeyi kullanacağım.

Hocam tek takıldığım nokta şu, hile diye yakınıyor CS:GO'dan lakin Valorant'ta daha fazla hile var, arkadaş oynarken hiç mi hileye denk gelmiyor.

Ya demeyin öyle onlar hile değil oyuncu kulaklığı var smurflere bile çözüm bulmayan Valorant'dan ne bekliyorsunuz tek isteği oyun içi içeriklerden para kazanmak.

Tamam hocam en CS:GO en Valorant sensin.

Şş hesap satın alınca rankınız gerçekten yüksek oluyor ya da boostlatınca.

Siz Valorant'ı derecesizde oynuyorsunuz muhtemelen oynayamadığınız için derecesiz de çok hile var çünkü rank girebilmek için önce onu oynamak gerekiyor. Rank girecek duruma gelmeden de IP banı yiyip oturuyorlar. Evet hileler arttı kendi konum bile var bununla ilgili ama CS kadar değil.

Bypass atılıyor vanguarda ayrıca IP ban falan yemiyor kimse artık :D CS de yarısı kadar hile vardır Valorant'nun.

Ah ah insanlar haksız olunca böyle saçmalıyor ya sağ olun sayenizde 2 yıl sonra ilk kez forumda kara listeyi kullanacağım.

Ya demeyin öyle onlar hile değil oyuncu kulaklığı var smurflere bile çözüm bulmayan Valorant'dan ne bekliyorsunuz tek isteği oyun içi içeriklerden para kazanmak.

Şş hesap satın alınca rankınız gerçekten yüksek oluyor ya da boostlatınca.

Bypass atılıyor vanguarda ayrıca IP ban falan yemiyor kimse artık :D CS de yarısı kadar hile vardır Valorant'nun.
Dereceli giremedikten sonra istediği kadar yemesin oraya ulaşamıyor diyorum. Siz yazılanları istediğiniz yerden tutup orayı algılayarak ilerleyebileceğinizi sanıyorsanız yanılıyorsunuz ki 50 sene bitmez diyen biri zaten ilerleyecek biri değildir kime ne anlatıyorum ki. :D

CS:GO'nun bitmesi için hilecilerin çok fazla artması filan lazım.

Ya dereceli girenler hile açıyor zaten. Adam hile kullanarak immortal oluyor hatırlar mısın bilmiyorum muhteşem bir esporcu vardı baş harfi nisay 😃.Adam hile ile Avrupa top 1 oldu sonra Riot açıkladı hile diye. Hileler Valorant'ta üst ranklarda oluyor haberin olsun.

Ya dereceli girenler hile açıyor zaten. Adam hile kullanarak immortal oluyor hatırlar mısın bilmiyorum muhteşem bir esporcu vardı baş harfi nisay 😃.adam hile ile Avrupa top 1 oldu sonra Riot açıkladı hile diye. Hileler Valorant'ta üst ranklarda oluyor haberin olsun.
CS:GO'nun 2 milyon izleyenen turnuvasında hindistanlı oyuncu hileyle neredeyse şampiyon oluyordu siz ne kadar seviyorsunuz istediğiniz yerden tutmayı işi her oyunda hile oldu oluyor. FPS oyunlarının vazgeçilmezi hiledir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı