CS:GO biter mi?

Hocam bence her oyun biter. Bİtmeyecek gibi de dursa bence 4 - 5 sene sonra bitecek. Şuan çoğu kişi için de bitti. Para kazanmak için oynuyor çoğu kişi ya da öylesine alışkanlıktan. Artık kimsenin çok ciddi rank kasmak için girdiğini düşünmüyorum.

Kendi kendine de bitirdi aynı zamanda.
He he bitirdi 🤣
 
CS:GO'nun 2 milyon izleyenen turnuvasında Hindistan'lı oyuncu hileyle neredeyse şampiyon oluyordu siz ne kadar seviyorsunuz istediğiniz yerden tutmayı işi her oyunda hile oldu oluyor. FPS oyunlarının vazgeçilmezi hiledir.

Tamam hocam konu kapanabilir CS:GO birkaç güne bitiyor.
 
Oyunlar para kazanmak için değil keyifli vakit geçirmek için oynanır yalnız. Bence paraya bu kadar önem veriyorsanız oyun oynamak yerine gidip ek iş yapın daha mantıklı.
Ben de günde ortalama 1.5 saat keyif aldığım oyunları oynuyorum. Bu gudubet oyunu çok kısa bir sürede sildim. Zaten iş daha önemli oyun benim karnımı doyurmuyor. Sürekli bir işe girmeye çalışıyorum bu hafta geçici bir işe gideceğim belki ekran kart alırım neşelenirim biraz.
 
Vanguard mı adamakıllı anticheat sistemi :D
Ne alaka? CS GO'nun iyi bir koruma sisteminin bile olmadığını, hala daha uğraşmaya bile tenezzül etmediklerini söylüyorum.

Oyunda hileler dolu olduğu için bir sürü kişi bıraktı oyunu diyorum. Yalan mı? Vanguard olarak bir şey söylemedim veya herhangi bir oyunla kıyaslamadım. Yorumları düzgün okuyun.
 

Geri
Yukarı