CS:GO biter mi?

Valorant çıktığında birkaç ay oynadım ancak toxic kitlesine dayanamadığım için bıraktım. Primatlarla oynamaktansa bitmiş CS:GO oynamayı tercih ederim :D
 
Eski konuları bilmiyorum sadece bu konuya yorum yaptım. Diğer konudaki başkalarının yazılarını benim yazdıklarımı bağdaştırmak saçmalık. Yazdıklarımı anladığınızı düşünüyorum anlamadıysanız tekrar okuyabilirsiniz.


Sevdiğim bir oyunda, oyuncusuna ve oyunun kendisine değer verilmesini istiyorum hocam. Önemsiz gibi gözükmesinin sebebi çözümü olması. FACEIT olmasaydı oyun oynanılabilir olmayacaktı belki de.
Faceit var, oyun oynananabilir durumda, MM'de hile olmasaydı bile rank sistemi zaten çok düşük, Dust 2'den başka map girmeyip globale çıkanlar var.
 
Faceit var, oyun oynananabilir durumda, MM'de hile olmasaydı bile rank sistemi zaten çok düşük, Dust 2'den başka map girmeyip globale çıkanlar var.
FACEIT ile oynanılabilir bir durumda hocam dediklerimi anlamıyorsunuz sanırım. Bu oyunun hile sorunu yüzünden diyorum.

Rank konusunda haklısınız. Global rank yeterince yüksek değil çoğu oyuncu için. Bence daha fazla rank da getirilebilir.
 
2015-2016 zamanlarında olsaydı bitmezdi derdim. Şuanda tüm hilecileri banlasalar belki geri dönerim. Düşük yüksek elo farketmeksizin hile kaynıyor.
 
Ben 2019'da bıraktım oyunu, dün akşam merak edip bir bakayım dedim, 2 sayı öne geçmiştik, karşı takım "açıyoruz şimdi" deyip üç kişi aynı anda hile açtılar, hiçbir şey değişmemiş kaç yıldır. CS 1.6 hala oynanıyor demişsiniz de en azından orada adminler şüpheli kişiyi izleyip banlıyorlar, CS:GO'da o da yok...
 

Geri
Yukarı