CS:GO bitiyor mu?

Kanka oyun daha 1 yıllık gelmişsin kaç yıllık CS ile karşılaştırıyorsun CS mekaniklerini Half-Life'dan alıyor kaaaaç senelik mekanikler ama Valorant 1 yıllık.

Sanki oyun 1 haftada yapılmış gibi konuşuyorsunuz. Oyun 7 sene önce yapılmaya başlandı ve 0'dan başlanılmadığı kesin. Fikir alabilecekleri tonla oyun var çünkü. Bir de burada sonuca bakmak lazım. Hangi mekanik daha iyi CS. Sonuca bakarsak piyasada Valorant gibi bir oyun söz konusu değilken bile CS; GO 8 sene boyunca vardı.

Sanki oyun 1 haftada yapılmış gibi konuşuyorsunuz. Oyun 7 sene önce yapılmaya başlandı ve 0'dan başlanılmadığı kesin. Fikir alabilecekleri tonla oyun var çünkü.

Doğru zaten çoğu karakter vs pverwatch be Paladins'ten alma.

Kanka oyun daha 1 yıllık gelmişsin kaç yıllık CS ile karşılaştırıyorsun CS mekaniklerini Half-Life'dan alıyor kaaaaç senelik mekanikler ama Valorant 1 yıllık.

Ulan sanki oyunu 1 günde geliştirdiler ne alakası var? Hem asıl Valorant'nun işi daha kolay. Onlarca farklı tarzda mekanikleri olan oyun var ve neyi yanlış/doğru yaptıkları belli. Kendi kafalarında ne istediklerini belirleyip zaten halihazırda olan oyunlardan fikir alıp, oyunun kendine has mekaniklerine yedirilimesi gerek bu kadar basit. Valorant bunu bile yapamayan bir oyun. CS ise bundan kat kat iyisini hiçbir alternatif olmadan yapan bir oyun.
CS'nin asırlar öncesinden kalma(!) Source motorunu kullandığını da unutmamak gerek

Ama adamlar bir soruce motoru yapmış hala gidiyor.

14 yıllık, botların bastığı, neredeyse güncelleme almayan ve bedava olduğu halde para vermemiz için bizi zorlayan Team Fortress 2 ölmedi. CS:GO'da ölmez, nasıl olsa Valve parayı basıyor.

CS:GO'nun gözünü seveyim. Ping oluyor falan ama iyi kötü oynayabiliyorum. Valorant'ta anında hs yiyorum, herkes esporcu sanki. Ya mekaniklerine alışamıyorum ya da farklı bir şey. Neticede CS:GO oynuyorum, biteceğini de sanmıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…