CS:GO bitti

Hocam Source 2 ile neden elindeki oyuncuları kaybetsin ki? Hatta oyuncu bile kazanır, FPS'nin artacağı söyleniyor.

Takımınıza duvar arkası hs atan bir hile geldi ve sadece senin satmanla maçı kaybettiniz. Bu bana biraz yalan gibi geldi. Sizi hep böyle konularda görüyorum. Sadece valorantı gömüyorsunuz. Her konuda da valorantla ilgili farklı hikayeler anlatıyorsunuz. Tamam CS-GO sizin için daha güzel. Ama artık her konuda sırf valoranta daha iyi denmesini kaldırmadığınız için farklı farklı hikayeler uydurmayın. Sevmiyorsunuz olabilir kimsenin bir şey dediği yok.

Hocam Source 2 ile neden elindeki oyuncuları kaybetsin ki? Hatta oyuncu bile kazanır, FPS'nin artacağı söyleniyor.
Hocam Source 2'ye geçildiği anda her şey değişecek. Vuruş hissiyatından tutun her şey değişebilir. FPS zaten şu an güncel olan oyunlardan daha iyi durumda CS:GO, tercih edilme sebeplerinden biri de bu. Her sisteme hitap ediyor.

CS:GO bitmez. En azından şu anlık için böyle. Valorantında belli bir kitlesi belli bir esporcu kadrosu var. Ama hala CS:GO'nun ki kadar güçlü değil. Valorant'ın da biteceğini düşünmüyorum. CS:GO'nun da. En azından daha uzun süreler bu iki oyun aynı rotada ilerleyecek.

Source 2 gelince buglar olacak. Bu da oyuncuları oyundan soğutacak.
Source 2 zaten geldi, oyun bile çıkardılar. Yıllardır geliştiriliyordu. Tabii Source çok daha fazla yıldır var olduğundan 2'ye göre daha az hata içeriyor.

Half Life: Alyx oyunu VR olduğu için pek kulak tırmalamasa da oyunun teknikleri ve grafikleri muazzamdı.

Ne farklı hikaye anlatacağım birader, yalan mı söyleyeceğim sana. Adam 2. yarının pistol roundunda bunu yaptı, ben bu adam bunu yapıp üzerine bir de bana küfür etti, hatta ben maçı satınca bir de beni klibe aldı öteki arkadaş. (Hile olmayan) Valorant'ı tabi ki de gömeceğim, çünkü ben CS seven birisiyim. Valorant çöp.

Bana anlatmıyorsun zaten. Her Valorant vs CS konusunda gelip farklı farklı hikayeler anlatıp Valorant'ı gömüyorsun. Tamam sevmeyebilirsin ama her konuda gelip farklı hikaye anlatım gömmeye yorulmadın mı? Sevmiyorum diyorsun ama her konuda oyunda yaşadığın farklı hikayeler anlatıp gömüyorsun. CS:GO'yu sevdiğin için sevmeyen birisi fikrini belirtince delirip hayır güzel asıl Valorant çöp diyorsun. Sen CS:GO'yu seviyorsun o Valorant'ı saygı duy bence biraz.

Şükürler olsun CS:GO bugün de bitmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…