CS:GO bitti

  • Konuyu başlatan r3711
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 6B
Kardeşim ben yazdığımda yok CS:GO savunucusu geldi falan diyorlar ama ellerinde bir argümanları yok bol keseden yok Source 2 gelsin falan diyorlar. Zaten şu an en çok oynanan oyun, motor değişimi yaparak elde olan oyuncuları kaybedip niye risk alınsın ki hangi firma yapar bunu? Tek yapılması gereken hile konusunda daha tatminkar sonuçlar elde etmek. Valorant'ın o çocuksu efektleri, karakterleri, koşarak hs atmaları görünce midem bulanıyor bu da benim görüşüm.
Hocam Source 2 ile neden elindeki oyuncuları kaybetsin ki? Hatta oyuncu bile kazanır, FPS'nin artacağı söyleniyor.
 
5 gün önce hilelerden dolayı Valorant'a geçtim, iğrenç oyun abi. Spray rastgele gidiyor vuramıyorsun, hissiyat zaten tartışmak istemiyorum. Hile yok diyen arkadaşlarıma sesleniyorum, adamın teki takımıma geldi Valorant'da. 4 tane duvar arkası HS attı Ghost'la. Aynı anda attı hem de. Hile misin lan sen dedim, ya kes falan yapmaya başladı, karşıya raporlayın dediğimde takımımdaki salaklar bana harbi salaksın demeye başladı. (Onların işine geliyor çünkü, karşıya gelse köpek gibi sövmesini bilirler.) Ben de maçı sattım, yenildik, yenildiğimize sevindim. :). Sildim, indirdim CS'yi. 15 maç attım yaklaşık şu an. 1 tane hile gelmedi 2 günde. Bazen iyi oynayanlara hile diyorsunuz, gerçekten çok abartıyorsunuz, evet gelince geliyor ama yapacak bir şey yok, sadece her iyi oynayana hile demeniz biraz garip oluyor. Ve bu arada yarım yıl oldu oyun çıkalı, böyle gelirse hile vay haline Valorant'ın. Sonuç olarak CS:GO daha da güzel, ikisinde de hile olmasaydı Valorant oynayan olmazdı herhalde, olsaydı bile CS'nin 10'da 1'i olurdu. Ah Source 2 gelse, Aztec'le Cabblestone tekrar havuza eklense, gerçekten mükemmel olur, niye hâla değişiklik yapmıyor CS anlamış değilim, neyse o kadar da önemli değil, CS her haliyle Valorant'ı tokatlar.
Takımınıza duvar arkası hs atan bir hile geldi ve sadece senin satmanla maçı kaybettiniz. Bu bana biraz yalan gibi geldi. Sizi hep böyle konularda görüyorum. Sadece valorantı gömüyorsunuz. Her konuda da valorantla ilgili farklı hikayeler anlatıyorsunuz. Tamam CS-GO sizin için daha güzel. Ama artık her konuda sırf valoranta daha iyi denmesini kaldırmadığınız için farklı farklı hikayeler uydurmayın. Sevmiyorsunuz olabilir kimsenin bir şey dediği yok.
 
Hocam Source 2 ile neden elindeki oyuncuları kaybetsin ki? Hatta oyuncu bile kazanır, FPS'nin artacağı söyleniyor.
Hocam Source 2'ye geçildiği anda her şey değişecek. Vuruş hissiyatından tutun her şey değişebilir. FPS zaten şu an güncel olan oyunlardan daha iyi durumda CS:GO, tercih edilme sebeplerinden biri de bu. Her sisteme hitap ediyor.
 
2 aydır sürekli hile geliyor. Tanıdığım çoğu kişi CS:GO bırakıp LoL veya Valorant geçti. Ben de Valorant geçtim. 4 gün olmadı 5 yıllık hesabım ve 2 set madalyayı bıraktım. Hileler çok fazla bence CS:GO tam anlamıyla bitti, düşünceleriniz neler? Merak ettim.

CS:GO bitmez. En azından şu anlık için böyle. Valorantında belli bir kitlesi belli bir esporcu kadrosu var. Ama hala CS:GO'nun ki kadar güçlü değil. Valorant'ın da biteceğini düşünmüyorum. CS:GO'nun da. En azından daha uzun süreler bu iki oyun aynı rotada ilerleyecek.
 
Source 2 gelince buglar olacak. Bu da oyuncuları oyundan soğutacak.
Source 2 zaten geldi, oyun bile çıkardılar. Yıllardır geliştiriliyordu. Tabii Source çok daha fazla yıldır var olduğundan 2'ye göre daha az hata içeriyor.

Half Life: Alyx oyunu VR olduğu için pek kulak tırmalamasa da oyunun teknikleri ve grafikleri muazzamdı.
 
Takımınıza duvar arkası hs atan bir hile geldi ve sadece senin satmanla maçı kaybettiniz. Bu bana biraz yalan geldi. Sizi hep böyle konularda görüyorum. Sadece valorantı gömüyorsunuz. Her konuda da valorantla ilgili farklı hikayeler anlatıyorsunuz.
Ne farklı hikaye anlatacağım birader, yalan mı söyleyeceğim sana. Adam 2. yarının pistol roundunda bunu yaptı, ben bu adam bunu yapıp üzerine bir de bana küfür etti, hatta ben maçı satınca bir de beni klibe aldı öteki arkadaş. (Hile olmayan) Valorant'ı tabi ki de gömeceğim, çünkü ben CS seven birisiyim. Valorant çöp.
 
Ne farklı hikaye anlatacağım birader, yalan mı söyleyeceğim sana. Adam 2. yarının pistol roundunda bunu yaptı, ben bu adam bunu yapıp üzerine bir de bana küfür etti, hatta ben maçı satınca bir de beni klibe aldı öteki arkadaş. (hile olmayan) Valorant'ı tabii ki de gömeceğim, çünkü ben CS seven birisiyim. Valorant çöp.

Bana anlatmıyorsun zaten. Her Valorant vs CS konusunda gelip farklı farklı hikayeler anlatıp Valorant'ı gömüyorsun. Tamam sevmeyebilirsin ama her konuda gelip farklı hikaye anlatım gömmeye yorulmadın mı? Sevmiyorum diyorsun ama her konuda oyunda yaşadığın farklı hikayeler anlatıp gömüyorsun. CS:GO'yu sevdiğin için sevmeyen birisi fikrini belirtince delirip hayır güzel asıl Valorant çöp diyorsun. Sen CS:GO'yu seviyorsun o Valorant'ı saygı duy bence biraz.
 
Şükürler olsun CS:GO bugün de bitmiş.
 
Bana anlatmıyorsun zaten. Her valorant vs cs konusunda gelip farklı farklı hikayeler anlatıp valorantı gömüyorsun. Tamam sevmeyebilirsin ama her konuda gelip farklı hikaye anlatım gömmeye yorulmadın mı ?
Yok yorulmadım. Tam gaz devam. Valorant çöp.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı