CS:GO bitti

  • Konuyu başlatan r3711
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 7B
Anlık istatistiklere baktım da gerçekten bitmiş dostum. 1385 saatim var, hile çok nadir geliyor. Belki de size her iyi oynayan hileymiş gibi geliyordur.
 
Çoğu kişi Valorant'a geçtiğini söylüyor. Sen CS:GO oynamıyorsan, o oynamıyorsa kim bu 1.000.000 kişi? Madem herkes Valorant'a geçti, kim oynuyor CS:GO'yu?
 
Arkadaşlar aslında bu konuyu "CS:GO'ya tekrar başlamak için çok mu geç" olarak açacaktım ama daha önce açıldığını gördüm.

Sizce CS:GO gerçekten nereye doğru gidiyor? Bildiğiniz gibi her Online oyunun bir süresi vardır. Ama CS:GO'nun kapanması beni ve çoğu insanı gerçekten üzer.

Çoğu oyunda göremediğimiz oynanış, fizik motoru CS:GO'da var. Ama gerçekten oynanacak durumda olduğunu (en azından yeniden başlanabilecek bir oyun olduğunu) düşünüyor musunuz? Veya yetkililerin gelecek planları ne olabilir?

Açmış olduğum bu konuda insanların söylediklerine göre, bitmeyecektir diye düşünüyorum. Ve bende yeniden başlayacağım şu anda indiriyorum.
 
CS:GO'yu çok severim 1.6'dan beridirde oynarım ama CS:GO'ya dediğiniz kadar çok hile gelmedi bana en son dün girdim oyuna FACEIT oynamayı deneyin orada hile oranı daha düşüktür. Ama Valorant'ı soracak olursun şu anda bana da Valorant'da çok hile geliyor plat elo da güven faktörü diye birşeyde var oyun senin toxicliğine raporlanmana övgü almana Overwatch yapmana göre sana + - puan veriyor ve buna göre hile gelme olasılığın artıyor veya azalıyor.
 

Geri
Yukarı