CS:GO bitti

  • Konuyu başlatan r3711
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 6B
CS rank sistemini, 64 tick sunucuları, hileleri, yeni bir şeyler getirmeye başlarsa ayağa kalkar. Şu an girdiğim her 10 oyunun en az 2 tanesi hile. 14 kill ile maç taşıyorum rank atlayamıyorum. Sonraki maçı kaybediyorum hop düştüm (yoldaş maçları) . Bu arada Prime hesabım ve 1600 saat CS deneyimim var. Topluluk sunucuları ve arkadaşlarım olmasa yüzüne bakmayacağım bir oyun. Valorant çıkalı 1 yıl olmadı ama kendini hep değiştirdi. Hiç CS gibi aynı kalmadı. Hep yeni ajan ve haritalar getirdi. Yenilikçi ve kendini tekrar tekrar oynattırabilen bir oyun Valorant. Yetenekler oyuna çok çeşitlilik katıyor ve bu çok güzel. En azından adamı öldürmenin ve iyi hareket yapmayın birden fazla yolu var.
 
Madalyan var diye güven faktörün iyi olmaz övgü ve rapor yemen daha önemli benim de 2 madalyam var ve karşıma 10 oyundan 1'inde bazen de hiçbir şekilde gelmiyor.
Yine de güven faktörüm iyi olması gerek. Beni madalyası olmayan, oyuna yeni başlamış ve sadakat rozeti olmayan oyuncularla aynı oyuna atıyor. Bu arada madalyalar güven faktörü arttırır.
 
5 gün önce hilelerden dolayı Valorant'a geçtim, iğrenç oyun abi. Spray rastgele gidiyor vuramıyorsun, hissiyat zaten tartışmak istemiyorum. Hile yok diyen arkadaşlarıma sesleniyorum, adamın teki takımıma geldi Valorant'da. 4 tane duvar arkası HS attı Ghost'la. Aynı anda attı hem de. Hile misin lan sen dedim, ya kes falan yapmaya başladı, karşıya raporlayın dediğimde takımımdaki salaklar bana harbi salaksın demeye başladı. (Onların işine geliyor çünkü, karşıya gelse köpek gibi sövmesini bilirler.) Ben de maçı sattım, yenildik, yenildiğimize sevindim. :). Sildim, indirdim CS'yi. 15 maç attım yaklaşık şu an. 1 tane hile gelmedi 2 günde. Bazen iyi oynayanlara hile diyorsunuz, gerçekten çok abartıyorsunuz, evet gelince geliyor ama yapacak bir şey yok, sadece her iyi oynayana hile demeniz biraz garip oluyor. Ve bu arada yarım yıl oldu oyun çıkalı, böyle gelirse hile vay haline Valorant'ın. Sonuç olarak CS:GO daha da güzel, ikisinde de hile olmasaydı Valorant oynayan olmazdı herhalde, olsaydı bile CS'nin 10'da 1'i olurdu. Ah Source 2 gelse, Aztec'le Cabblestone tekrar havuza eklense, gerçekten mükemmel olur, niye hâla değişiklik yapmıyor CS anlamış değilim, neyse o kadar da önemli değil, CS her haliyle Valorant'ı tokatlar.
 
Güven faktörünüz az olduğundan çok fazla hile geliyor olabilir. Hileleri reportlayın, gerisini Valve halleder. Zaten anlık 1M oyuncunun arasından teker teker kim hile olduğunu nasıl bilsinler? Bu arada hile geliyor diye oyun bitmez.
 
Bence de, ilk 10 lv de maça en az 1 hile geliyor. Benim kötü oynamamdan kaynaklanabilir ama smurf değilse adamın daha yeni başlamış olması gerekiyor hardcore oynuyor.
 
düşünceleriniz neler?

CS GO.png


Anlatmaya gerek yok. Görüyorsunuz.

Günde sürekli 1 milyon kisi ve üzeri tarafindan oynanan bir oyunun bitmesi söz konusu olamaz. CS: GO ne zaman biter? Valve yeni bir CS oyunu cikarinca.

Valorant hicbir zaman CS: GO'nun rakibi olmadi. Counter Strike gibi kült oyunlar sirf taklitleri ve benzeri oyunlari cikti diye bitmez. Istatistikler ortada.
 
CS:GO bitmez, bitmesi teklif dahi edilemez.

Şaka bir yana, CS:GO 5 yıldır bitti, bitiyor. Bir bitemedi arkadaş...
Kardeşim ben yazdığımda yok CS:GO savunucusu geldi falan diyorlar ama ellerinde bir argümanları yok bol keseden yok Source 2 gelsin falan diyorlar. Zaten şu an en çok oynanan oyun, motor değişimi yaparak elde olan oyuncuları kaybedip niye risk alınsın ki hangi firma yapar bunu? Tek yapılması gereken hile konusunda daha tatminkar sonuçlar elde etmek. Valorant'ın o çocuksu efektleri, karakterleri, koşarak hs atmaları görünce midem bulanıyor bu da benim görüşüm.
 

Geri
Yukarı