CS:GO bitti

  • Konuyu başlatan r3711
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 110
  • Görüntüleme 6B
Yok yorulmadım. Tam gaz devam. Valorant çöp.
Hilelerle dolu. Pinglerin arşa çıktığı. Oyuncularını değersiz bir para olarak görüp sadece skin güncellemeleri getiren bir oyunu fazla övüyorsun. En azından 15 pingle, hilesiz, adam gibi güncellemeler getirip oyuncularını dinleyen bir şirketin oyununu oynuyorum. Valvenin yaptığı gibi oyuncuları hileyle boğuşurken bir şey yapmayıp sadece skin getirip zaten hile olsa da parasını yiyorum ne olacak ? Diyen bir şirketin oyununu oynamıyorum. Sen yeni gıcır gıcır skin paketlerinle ve hilelerle oynamaya devam et. Belli ki seviyorsun.
 
Hilelerle dolu. Pinglerin arşa çıktığı. Oyuncularını değersiz bir para olarak görüp sadece skin güncellemeleri getiren bir oyunu fazla övüyorsun. En azından 15 pingle, hilesiz, adam gibi güncellemeler getirip oyuncularını dinleyen bir şirketin oyununu oynuyorum. Valvenin yaptığı gibi oyuncuları hileyle boğuşurken bir şey yapmayıp sadece skin getirip zaten hile olsa da parasını yiyorum ne olacak ? Diyen bir şirketin oyununu oynamıyorum.
Haha, cümlelere bak. Sanki Riot babasının hayrına yapıyor. Neyse kardeşim, iyi geceler sana.
 
Hesabınızı bana verebilirsiniz.

LoL ve Valorant'a başlayan herkes hata yapmış. Bana hiç hile gelmiyor ( 20 maçta 1 defa geldi ki o da wallhack kullanıyordu. Bu zamana kadar hiç Rus olan ve oto AWP ile herkese kapı arkası aimbot ile vuran bir insan gelmedi)
Overwatch yaptığım an dediğiniz Ruslar geliyor vaka olarak.
 
Haha, cümlelere bak. Sanki Riot babasının hayrına yapıyor. Neyse kardeşim, iyi geceler sana.
Babamın hayrına yapmıyor. Biraz düşünerek kur cümlelerini bence. Keşke CS-GO da bunları yapsa. Babamın hayrına olmasa da sıkıntı yok. Biraz mantıklı düşünüce hayatta ki hiçbir şeyin babanın hayrına yapılmadığını anlayabilirsin bence.
 
Valve'ın hilelere çözüm getireceğini sanmıyorum. Sonuçta oyunu oynuyorlar ve para kazanıyor oynandıkça. Belki bütün oyuncular Gabe'e sesini duyurabilirse.
 
Ne farklı hikaye anlatacağım birader, yalan mı söyleyeceğim sana. Adam 2. yarının pistol roundunda bunu yaptı, ben bu adam bunu yapıp üzerine bir de bana küfür etti, hatta ben maçı satınca bir de beni klibe aldı öteki arkadaş. (Hile olmayan) Valorant'ı tabi ki de gömeceğim, çünkü ben CS seven birisiyim. Valorant çöp.
Abi sen nasıl bir kafadasın. Neyin kafası bu! CS seviyorsun diye niye Valorant gömmek zorundasın ki. Sen Valorant'ı oyunun hatalarından ziyade kendinde oluşan hissiyata göre yargılıyorsun ve bundan dolayı yanlış algılıyor insanlar. Bir de artık engelleyeceğim seni. Attığın mesajlardan deli olacağım artık.
 
CS:GO'nun tek sorunu 64tick sunucuları ve yeni Source Motorunun gelmemesi.
 

Geri
Yukarı