CS:GO Black bar hatası

İşletim sistemi
Windows 10

Raitogan

Hectopat
Daha fazla  
Gaming laptop kullanıyorum dün format attım. Oyunu format atmadan önce 4:3 Black bar olmadan oynayabiliyorum fakat şimdi yan taraflar siyah. Laptop olduğu için Intel grafik kontrol merkezine baktım fakat sadece ekran ölçeklendirmesini koru seçeneği var başka bir seçenek yok videolarda sorunun oradan halledildiğini gördüm. Ne kadar uğraşsam da sorunu çözemedim. Format atıldıktan sonra böyle oldu nasıl düzeltebilirim?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    660 KB · Görüntüleme: 61
NVIDIA Denetim Masası'na girip ekran diye seçenek olacak oradan masaüstü boyutunu ve konumu ayarla diye seçenek çıkacak seçin sonra ölçeklendirme kısmından tam ekranı seçin.(var olması gerekiyor)

Diyorum ya laptop kullanıyorum ayarlar Intel üzerinden diye NVIDIA'da yok diye yazdıklarımı okursanız anlarsınız

Diyorum ya laptop kullanıyorum ayarlar Intel üzerinden diye NVIDIA'da yok diye yazdıklarımı okursanız anlarsınız.

Ben okudum hocam işi garantiye alalım diye söyledim.
O zaman Microsoft uygulamasını kaldırıp bu sürümü kurun bu sefer çıkacak mı acaba?

Ekran Görüntüsü (34).png

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı