Çözüldü CS:GO bomba çözme nasıl yapılır?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

sr500605

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Ben CS:GO oynarken bombanın başına gelip e tuşuna bastığımda bombayı çözmüyor. Ayarlara geldiğimde bombayı çözmeye ait bir tuş atama yeri de yok. Nasıl yapacağımı bilmiyorum.

Çözüm
1689355323134.png
Arkadaşlar merhaba. Ben CS:GO oynarken bombanın başına gelip e tuşuna bastığımda bombayı çözmüyor. Ayarlara geldiğimde bombayı çözmeye ait bir tuş atama yeri de yok. Nasıl yapacağımı bilmiyorum.
Klavye ve mause ayarlarından bomba çozmeyi bul ve e ye ata ya da direkt ayarları sıfırla olmazsa console den yapman lazım.

Artı -1 Eksi
Eyvallah abi. Çok sağ olun. Benim acemiliğim. Çok teşekkürler.

Dostum minik bir tüyo karakterler sağ gözünden görür oyunu. Dustta tden long çıkacağın zaman kapıda önce sen çıkarsan karşı takım seni görmeden sen görebilmiş oluyorsun.

Artı -1 Eksi
Dostum minik bir tüyo karakterler sağ gözünden görür oyunu. Dustta tden long çıkacağın zaman kapıda önce sen çıkarsan karşı takım seni görmeden sen görebilmiş oluyorsun.
Yani bir kutunun sağından değil sol tarafından peeklersen adam senin çok az bir kısmını görebilir. Dust2 B Side da ortada bir engel ile o engelin sağ tarafındaki kutu ile arasından tünel girişine bakarken adam ekranına dikkatli bakmiyorsa neredeyse seni hiç göremez.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı