thelastmalatyali Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 77 Çözümler 1 31 Mayıs 2023 #1 Mesela, normalde Dust 2 haritasında middeki kapıyı kapatmak için kullanılan bir lineup var. Aynı Lineup'ı ben de aynı şekilde uyguluyorum, ama benim attığım bomba çok alçaktan gidiyor. Aynısı diğer bombalar ve durumlar içinde geçerli. Başlat seçenekleri:-high -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -limitvsconst -forcenovsync +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -D3D9ex -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff -noubershader +violence_hblood 0 -nobrowser -threads 8 -freq 75 -tickrate 128.
Mesela, normalde Dust 2 haritasında middeki kapıyı kapatmak için kullanılan bir lineup var. Aynı Lineup'ı ben de aynı şekilde uyguluyorum, ama benim attığım bomba çok alçaktan gidiyor. Aynısı diğer bombalar ve durumlar içinde geçerli. Başlat seçenekleri:-high -novid -nojoy +mat_disable_fancy_blending 1 +cl_forcepreload 1 -limitvsconst -forcenovsync +r_dynamic 0 +mat_queue_mode 2 -D3D9ex -r_emulate_g -softparticlesdefaultoff -noubershader +violence_hblood 0 -nobrowser -threads 8 -freq 75 -tickrate 128.
Çözüm E E Ed1tH 31 Mayıs 2023 Büyük ihtimal zıpladığınız an tam yüksekte iken sol tık atmıyorsunuzdur. Bunun için Rip'in bir komutu vardı unuttum ama biraz araştırınca bulunabilir.
Büyük ihtimal zıpladığınız an tam yüksekte iken sol tık atmıyorsunuzdur. Bunun için Rip'in bir komutu vardı unuttum ama biraz araştırınca bulunabilir.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Mayıs 2023 #2 Faceit 128 tick, CS kendi sunucuları 64 tick. Videolar genelde 128tick için çekiliyor. Tick farkından dolayı alttan gidiyordur. Artı 0 Eksi
Faceit 128 tick, CS kendi sunucuları 64 tick. Videolar genelde 128tick için çekiliyor. Tick farkından dolayı alttan gidiyordur.
KS KS thelastmalatyali Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 77 Çözümler 1 31 Mayıs 2023 #3 Tarikme dedi: FACEIT 128 tick, CS kendi sunucuları 64 tick. Videolar genelde 128tick için çekiliyor. Tick farkından dolayı alttan gidiyordur. Genişletmek için tıkla... 64 tickte de denedim lakin sonuç aynı. Artı 0 Eksi
Tarikme dedi: FACEIT 128 tick, CS kendi sunucuları 64 tick. Videolar genelde 128tick için çekiliyor. Tick farkından dolayı alttan gidiyordur. Genişletmek için tıkla... 64 tickte de denedim lakin sonuç aynı.
E Ed1tH Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2019 Mesajlar 4.870 Çözümler 40 31 Mayıs 2023 #4 Büyük ihtimal zıpladığınız an tam yüksekte iken sol tık atmıyorsunuzdur. Bunun için Rip'in bir komutu vardı unuttum ama biraz araştırınca bulunabilir. Artı 1 Eksi Çözüm
Büyük ihtimal zıpladığınız an tam yüksekte iken sol tık atmıyorsunuzdur. Bunun için Rip'in bir komutu vardı unuttum ama biraz araştırınca bulunabilir.
T Tarikme Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Aralık 2019 Mesajlar 2.483 Makaleler 1 Çözümler 7 31 Mayıs 2023 #5 Ed1tH dedi: Büyük ihtimal zıpladığınız an tam yüksekte iken sol tık atmıyorsunuzdur. Bunun için Rip'in bir komutu vardı unuttum ama biraz araştırınca bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bundan dolayı da olabilir. Autoexec.cfg ayarladıysanız içine yazın. Jump Throw Bind (CS2) | Total CS Commands, help and the CFG file for the jump throw bind in CS2. totalcsgo.com Artı 1 Eksi
Ed1tH dedi: Büyük ihtimal zıpladığınız an tam yüksekte iken sol tık atmıyorsunuzdur. Bunun için Rip'in bir komutu vardı unuttum ama biraz araştırınca bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Evet bundan dolayı da olabilir. Autoexec.cfg ayarladıysanız içine yazın. Jump Throw Bind (CS2) | Total CS Commands, help and the CFG file for the jump throw bind in CS2. totalcsgo.com
KS KS thelastmalatyali Hectopat Katılım 7 Mayıs 2022 Mesajlar 77 Çözümler 1 31 Mayıs 2023 #6 Ed1tH dedi: Büyük ihtimal zıpladığınız an tam yüksekte iken sol tık atmıyorsunuzdur. Bunun için Rip'in bir komutu vardı unuttum ama biraz araştırınca bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğiniz gibi hassasiyet ayarları ile de ufaktan oynayınca çözdüm. Artı 0 Eksi
Ed1tH dedi: Büyük ihtimal zıpladığınız an tam yüksekte iken sol tık atmıyorsunuzdur. Bunun için Rip'in bir komutu vardı unuttum ama biraz araştırınca bulunabilir. Genişletmek için tıkla... Evet hocam dediğiniz gibi hassasiyet ayarları ile de ufaktan oynayınca çözdüm.