Bot derken? Nasıl bir bot?Merhaba, doğru kategoriden konu açtım mı bilmiyorum fakat benim CS:GO için kullandıgım bir bot programı vardı. Oyun tarafından patch yedi. Patch düzeltme işlemi yapan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Bot derken? Nasıl bir bot?
Hileyseniz bu utanmaz davranışınızı tebrik ediyorum.Merhaba, doğru kategoriden konu açtım mı bilmiyorum fakat benim CS:GO için kullandıgım bir bot programı vardı. Oyun tarafından patch yedi. Patch düzeltme işlemi yapan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Hile ile oynamak çok zevkli olsa gerek. Yani ne bileyim rekabetçi oyun olduğu için baya rekabet içinde hissedersiniz.Merhaba, doğru kategoriden konu açtım mı bilmiyorum fakat benim CS:GO için kullandıgım bir bot programı vardı. Oyun tarafından patch yedi. Patch düzeltme işlemi yapan bir arkadaş yardımcı olabilir mi?
Evet hiç anlamayız. Bir oyuncu neden 10K övgü sayısı olsun ister ki? Bu tipler genelde potansiyel hileci tayfası oluyorlar. Çünkü bu basit oyunun böyle rezalet bir anti-koruma sistemi var ki, övgülerle karşımıza hiç madalyası olmayan tipler düşebiliyor. Bir de yaptığın her türlü hile. Eminim bu şekilde satış yapıyorsundur. Bu övgülerin amacı gerçekten ne olduğu belli. "İyi bir lider" "arkadaş canlısı" şeklinde like alabilir. Ama sen çıkıp yanlış anlaşılma oldu algısı yaratıyorsun. Benden daha çok farkındasın ki hileci kullanıcıları besliyorsun, ve bundan faydalanıyorsun da utanmadan. Sayende bizim gibi övgüleri de normal olan oyuncular elin 0.3 IQ botları yüzünden oyunlar da kanser oluyor.
Ne olursa olsun asla meşru görülmemeli bence. Sonuçta ortada bir rekabet var ve bu etik değil.Malasef övgü botu yapılmasını kınamıyorum çok katkısı var hatta çok iyi olan oyuncular ile karşılaşıyorsunuz bende övgü botu attırdım 5 TL karşılığında para bile değil 500 500 500 ve karşıma gelen adamlar hep hard oynuyan madalyonları çok olan olsunmu dersiniz CS:GO hileden yoksa geçilmiyor övgü botu sayesinde hilecilerden kurtuldum şahsen 20 maç arka arkaya oynamışlığımız var 1 tane bile hile gelmedi efendim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.