K Kerem Ka Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #1 csgo oynarken kendi canını arttırmak için bu kod gerekli: ent_fire !self addoutput "health 1000 Fakat ben oyun içinde (botlar ile oynarken) tüm botların canını arttırmak istiyorum. Fakat herkesin canını arttıramıyorum. Nasıl yapacağım?
csgo oynarken kendi canını arttırmak için bu kod gerekli: ent_fire !self addoutput "health 1000 Fakat ben oyun içinde (botlar ile oynarken) tüm botların canını arttırmak istiyorum. Fakat herkesin canını arttıramıyorum. Nasıl yapacağım?
UluErdem25 Kilopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 3.325 Çözümler 38 Yer Ofis 8 Haziran 2022 #2 ent_fire! picker addoutput “health x” İnternetten buldum, x yerine istediğiniz canı yazın. Artı 0 Eksi
KS KS K Kerem Ka Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2022 #3 UluErdem25 dedi: ent_fire! picker addoutput “health x” İnternetten buldum, x yerine istediğiniz canı yazın. Genişletmek için tıkla... kanka o şekilde teker teker botlara tıklayıp yapmak gerekiyor, tek tuşla tüm oyuncuların canını ayarlamaktı amacım Artı 0 Eksi
UluErdem25 dedi: ent_fire! picker addoutput “health x” İnternetten buldum, x yerine istediğiniz canı yazın. Genişletmek için tıkla... kanka o şekilde teker teker botlara tıklayıp yapmak gerekiyor, tek tuşla tüm oyuncuların canını ayarlamaktı amacım