CS:GO FPS nasıl arttırılır?

-Freq 144 -High -novid -Console -nosplash +cl_updaterate 128 +cl_cmdrate 128 +cl_interp 0 +Rate 128 +exec autoexec -lv +mat_queue_mode 2 +cl_forcepreload 1 -noforcemaccel -noforcemparms -noforcemspd
(144 Hz monitör kullandığım için yazdım Hz değerine göre yazabilirsin bu kodu işine yarıyıcak başlatma seçenekleridir.)
ParkControl – Tweak CPU Core Parking and More verdiğim linkten işlemcinin hızını maksimumda kullanabilirsin sorun yaratmaz işlemcinden alabiliceğin verimi almana yardım eder.
Oyunun klasöründen oyununn exe dosyasını bulup özelliklerden uyumluluk sekmesinde tam ekran iyileştirmesini devre dışı bırak tikini seçin iyi bir FPS almanıza yardımcı olacaktır.
800-600 de oynamanı öneririm bu arada 4.3 Black bar fark etmez.
Konsoldan FPS Max 0 çekmeniz veriminizi daha artıracaktır.

Sadece freq144'ümü monitör Hz'me göre ayarlayacagım?

Evet sadece 144 ayarını 60 Hzdir büyük ihtimale monitörün 60 yazabilirsin.
Fps_max 0 komutu.
Ayarlardan ses ayarlarına gelip gelişmiş 3B ses işlemesi hayır yapıp.
800-600 formatına çekip Black bar 4.3 boyutu fark etmez nasıl oynuyorsanız yapabilirsiniz.
CS:GO görüntü ayarlarında Uber gölgelendirici kullan komutunu hayır yapmanız öneririm dikey eşitleme FPS'ini sabitler bundan dolayı yüksek FPS değerleri almana mani olur.
Oyun açtıktan sonra görev yöneticisinden ayrıntılar sekmesinde csgo.exe komutuna sağ tık ile öncellik ayarlamadan yüksek seçmeniz ve Windows çalıştır (Windows+r) ile MSConfig ile açılan ekrandan ön yüklemeye gelerek gelişmiş seçenekler bastığınızda işlemci sayısına gelip kaç çekirdekliyse hepsini aktif etmeniz 1.den başlayıp aşağı kadar giden sayı değerini en yükseğini seçip tamama basmanız işinize yarayacaktır park üste verdiğim linkten park Control indirmeniz de lazım.
Verdiğim başlatma komutlarını yapıp gerisi sistemin oyuna verdiği FPS değerleriyle uygun performansta en azından iyileşmeleriyle beraber oynayabilirsiniz oyun içi ayarlardan şahit olduğum 4.5 FPS demişler yaklaşık 30-40 FPS Boost yapmıştım üste verdiklerimi de yapmanızı öneririm.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı