CS:GO Botlarla 64 Kişilik Oynama

NoFail

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar ben CS:GO oyununu Offline oynamak istiyorum fakat bot sayısı az olduğu için bu sayıyı arttırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Konsolu açtıktan sonra şu komutu gir.
Kod:
bot_quota 22

Böylece oyuna 22 adet (her iki takıma eşit şekilde 11 adet) Bot eklenmiş olacak. 22 yerine başka bir rakam girebilir ve istediğin kadar ekleyebilirsin.

Eğer oyunda 1 vs. X kadar botla oynamak istiyorsan takımını seçtikten sonra şu komutları gir.
Kod:
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
bot_kick
bot_add_t X / bot_add_ct X
X yerine eklemek istediğin sayıyı gir.

Merhaba arkadaşlar ben CS:GO oyununu Offline oynamak istiyorum fakat bot sayısı az olduğu için bu sayıyı arttırmak istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Konuyu hortlatıyorum ama soruna kesin çözüm bulmuş bulunmaktayım. İyi Oyunlar :)

Dosya Ekleri

• 2016-11-09 (25).png
    2016-11-09 (25).png
    44,2 KB · Görüntüleme: 7.787
Konsolu açtıktan sonra şu komutu gir.
Kod:
bot_quota 22

Böylece oyuna 22 adet (her iki takıma eşit şekilde 11 adet) Bot eklenmiş olacak. 22 yerine başka bir rakam girebilir ve istediğin kadar ekleyebilirsin.

Eğer oyunda 1 vs. X kadar botla oynamak istiyorsan takımını seçtikten sonra şu komutları gir.
Kod:
mp_autoteambalance 0
mp_limitteams 0
bot_kick
bot_add_t X / bot_add_ct X
X yerine eklemek istediğin sayıyı gir.
Konuyu hortlatıyorum ama bu kodları her seferinde tekrardan girmemiz gerekiyor.Kalıcılık sağlayamaz mıyız?

Konuyu hortlatıyorum ama bu kodları her seferinde tekrardan girmemiz gerekiyor. Kalıcılık sağlayamaz mıyız?
Kendi config dosyanın içine ekleyebilirsin. O zaman oyun başlangıcında otomatik olarak çalıştırmaya başlar.

Konuyu hortlatıyorum ama bu kodları her seferinde tekrardan girmemiz gerekiyor.Kalıcılık sağlayamaz mıyız?
Yeni bir metin belgesi yaratıp kodları düzgün bir şekilde içine yazıp dosyayı .cfg formatında kaydet. Daha sonra o dosyayı cfg klasörünün içine at. Oyuna girdiğinde konsola autoexec "dosyaismi.cfg" yazarsan içindeki kodlar otomatik olarak uygulanmış olur. (Her oyuna girdiğinde yazmalısın)

Yeni bir metin belgesi yaratıp kodları düzgün bir şekilde içine yazıp dosyayı .cfg formatında kaydet. Daha sonra o dosyayı cfg klasörünün içine at. Oyuna girdiğinde konsola autoexec "dosyaismi.cfg" yazarsan içindeki kodlar otomatik olarak uygulanmış olur. (Her oyuna girdiğinde yazmalısın)
Çalıştırma komutu olarak -autoexec dosyaismi.cfg diye eklerse oda çalışır. Veya direk kendi player configine eklesin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı