Sonsuza kadar CS:GO'da sıkışıp kalabilirsin (!)Oyunda iken oyunun gitmesi durumunda ne olur, bir bilginiz var mı?
Sonsuza kadar CS:GO'da sıkışıp kalabilirsin (!)Oyunda iken oyunun gitmesi durumunda ne olur, bir bilginiz var mı?
R6 sağolsun sunucu gidince ban yiyoruz kökten belki öyle olur diye düşünmüştüm ama siz de haklısınız.Sanmam. Kullanıcı hatası olmayan bir durum o.
Galiba gidiyor ben son kez Dust 2 oynamaya gidiyorum.
Seride yeterince oyuncu kitlesi bölen oyun mevcut. Bence daha fazla seçeneğe gerek yok.Update olarak çıkmasının kötü yanı bir daha CS:GO oynayamayacak olmamız. CS1.6 ve Source dururken CS:GO'yu bir daha oynayamamak gerçekten çok üzücü.
Update olarak çıkmasının kötü yanı bir daha CS:GO oynayamayacak olmamız. CS1.6 ve Source dururken CS:GO'yu bir daha oynayamamak gerçekten çok üzücü.
Bu da mantıklı.Seride yeterince oyuncu kitlesi bölen oyun mevcut. Bence daha fazla seçeneğe gerek yok.
CS'in X profiline bakabilirsin.Gideceği kesin mi? Kesinse ona göre girip veda edeceğim. O fotoğraf güncel mi?
Buna gidiyor denmez ki. Güncelleme alıyor işte. Nasıl CS 1.6 gidip CS GO geldiyse şimdi de CS GO gidip CS 2 geliyor. Be hala ilgilenildiği için sevinilmesi gereken bir konu. Özellikle de hile konusu da bununla birlikte gerçekten hafifletildiyse(hiç bu konuda bir iddiada bulunmadılar ama hadi bakalım).Gece 3 civarında CS2'nin komple yayınlanması bekleniyor evet . Böylece 12 senelik deve veda edecez.
Eki Görüntüle 1957894
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.