CS:GO "bu hesap kalıcı olarak güvenilir değil"

İşletim sistemi
Windows 10

cxecpuerrer

Hectopat
Katılım
2 Nisan 2020
Mesajlar
121
Yer
Trabzon
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Yeni operasyon güncellemesi gelmişti sonra oyunu güncelledikten sonra 1 el basit eğlence mapinde görev yapıyordum. 4 adam vurduğumda beni oyundan attılar ve yukarıdaki kırmızı bir çizgi vardı ve bu hesap kalıcı olarak güvenilir değil yazıyordu. Yardım ederseniz çok sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
O zaman VAC yemişsiniz gibi görünüyor.
Siz kullanmasanız da bir şekilde hile kullanılmış. Hadi kimse kullanmadı diyelim. Sistem tespit etmiş. Cevap olarak yazılanların bir yararı olmayacak. Steam Destek'e yazın.
VAC yemediyseniz yine Steam Destek ile iletişime geçin.

Konu gereksiz uzadığı için kapatıyorum.
 
Sadece merak ettiğimden soruyorum. Steam oyun dosyalarını kontrol ederek hileleri buluyorsa, overwatch sistemi neden var. Tekrarlıyorum bilmediğim için soruyorum.
 
Sadece merak ettiğimden soruyorum. Steam oyun dosyalarını kontrol ederek hileleri buluyorsa, overwatch sistemi neden var. Tekrarlıyorum bilmediğim için soruyorum.
Mesela EzGlobal. Hile bir tane müzik uygulamasına enjekte oluyor, bu yüzden Valve sizi oyun oynarken müzik dinliyorsunuz sanıyor. Vac yeme olasılığı 0. Ancak legit oynamazsanız yani adamları sürekli duvar arkasından falan vurursanız vac tespit edemese bile Overwatch kullanıcıları sizin hile olduğunuzu oynayış videonuzdan tespit ediyor ve dosyanın tespit edilememesine rağmen ban yiyorsunuz.
 
Hocam işte o olay öyle değil. Flag diye bir olay var. Bir hileyi ne kadar çok kişi kullanırsa o hilenin tüm kullanıcıları flagleniyor. Bu flaglenen ve aynı hileyi kullanan oyuncuların tümü VAC dalgalarında ban yiyor. O yüzden ''paste hile'' yapmak ve kendi korumanı yapmak daha iyi oluyor çünkü sadece sen kullanmış oluyorsun ve ban yemiyorsun belli etmediğin sürece. Umarım ceza almam bunları yazdığım için. :D EzGlobal gibi dandik hilelerin sponsor olduğu YouTuber'lar sırf laf olsun diye %100 VAC koruması diyorlar fakat herkes VAC yiyor OW yediğini zannediyor.

@Vavien. Kapanmamış hocam konu. Bana ceza atmayın bide olur mu? Sadece arkadaşa anlatmak için yazdım. 😀🥰🤭
 

Yeni konular

Geri
Yukarı