CS:GO cfg eklentileri FPS artırır mı?

@TalhaYeşil bende başlarda çok sinir oldum çünkü 1 sene önce oyunu yüklediğimde mis gibi oynuyordum arkada DC falan açıktı şimdi hiçbir şey yapamıyorum anlamadığım bir şekilde.

Discordunuzu bana verebilir misiniz? Sizi görüntülü arayıp masaüstündeki bazı şeyleri ve bilgisayarınızdaki bazı şeyleri ayarlamamız lazım beraber zararsız. Fakat bunu forumda yapamam ama forumda sizinle başka bir uygulamada görüşmem yasak ama ben ancak sizle oradan sağlıklı ve yararlı bir iletişimde bulunabilirim. Lütfen isminizi ve etiketinizi yazın.

@Eughy De bilgisayarı daha 1 hafta önce sıfırladım pcde birşey olduğunu düşünmüyorum yalnızca CS:GO 'da düşük fps alıyorum Valorant'ta falan sıkıntısız oynuyorum ve bu arada CS:GO'yu dün indirip sinirden silmiştim kastığı için dcden ekran paylaşmam kötü olur internette hızlı değil zaten
@Eughy De bu arada eklemek isterseniz buyurun DC nickim Orvenervel#1928

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı