CS:GO FPS düşmesi

Zaten ben Full ayar diye bir tabir kullanmadım dostum kendi ayarlarımdan bahsediyorum FPS oyununda önemli olan kalite değildir ne kadar fazla performans aldığındır 4:3 çözünürlükten bahsediyorum tam olarak ve şu an darboğaz yaptığı için 4:3 çözünürlükte dahi 300FPS değerini alamıyorum 1660 Ti ile çok vasat bir durum işlemci güncellemesi yapmam gerekiyor acilen.
Peki, ben önerimi yaptım. Konuyu kirletmek istemiyorum. Israrınız ile İ7 7700 alabilirsiniz. Ayrıca BIOS güncellemesi yapmayı unutmayın. Anakartın BIOS güncellemesi ile çalıştırıyor mu kontrol et.

Peki, ben önerimi yaptım. Konuyu kirletmek istemiyorum. Israrınız ile i7 7700 alabilirsiniz. Ayrıca BIOS güncellemesi yapmayı unutmayın. Anakartın BIOS güncellemesi ile çalıştırıyor mu kontrol et.

BIOS güncellemesini az önce yaptım MSI Live Update kullanarak desteklenen CPU'lar kısmında da MSI sitesinde yer alıyor i7 7700 biraz böyle idare edeceğim işlemci bulana kadar teşekkür ediyorum önerin için.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı