Merhabalar. .cfg dosyasını 'birlikte aç' > not defteri yaptım. Normalde özelliklere tıklayınca 'bir uygulama seçin' yazıyordu. Şimdi not defteri açılıyor. Bu bir sorun mudur? Normale nasıl çeviririm?
Aslında onu işaretlememiştim.Birlikte aç yaparken "dosyalarını açmak için her zaman bu uygulamayı kullan" tikli olursa artık sormaz sanırım görmeden onu işaretlediniz.
Regedit'ten sildim .cfg'yi, sonra tekrardan oluşturduğumda otomatik tekrar not defteri oluyor.Merhaba hocam cmd yi açıp regedit.exe ye girip.
Bilgisayar\HKEY_CURRENT_USER\SOFTWARE\Microsoft\Windows\CurrentVersion\Explorer\FileExts\.cfg
Ye girip cfg klasörünü yedekleyip silip tekrardan cfg yi açmayı denermisiniz.
Eki Görüntüle 1330973
Alıntı yaparak bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz.Aslında onu işaretlememiştim.
Şöyle yapınca beyaz oluyor ancak birlikte aç yine not defteri oluyor.
Eki Görüntüle 1330976 Eki Görüntüle 1330977
Regedit'ten sildim .cfg'yi, sonra tekrardan oluşturduğumda otomatik tekrar not defteri oluyor.
@324720, @Reznikov bu bir çözüm mü bilmiyorum ancak bir forumda (burası değil) çözümünü yollamışlar. Az önce gördüm. Keşke daha önceden görseymişim
Her neyse bu çözülmüş oluyor mu? (Resim paylaştım)
Eki Görüntüle 1331020
Bir de böyle bir şey yaşayanlar için o forumun konusunu yollayayım mı buraya? Yasak mı bilmediğim için soruyorum.
Alıntıdır dedikten sonra o forumun ismini vermeli miyim yoksa sadece "alıntıdır" yazsam yeter mi? İlk defa alıntı yapacağım için cahilim biraz bu konudaAlıntı yaparak bu sorunu yaşayan arkadaşlara yardımcı olabilirsiniz.
Çözümü kopyalayıp yapıştırın alıntı diye not geçin.
Estağfurullah alıntıdır yazsanız yeterli forum ismini vermek yasak diye biliyorum.Alıntıdır dedikten sonra o forumun ismini vermeli miyim yoksa sadece "alıntıdır" yazsam yeter mi? İlk defa alıntı yapacağım için cahilim biraz bu konuda.

Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.