Tıklayınca bu dosya türünü açmak için varsayılan uygulama seçin menüsünü kastediyorum. Yanlışlıkla aldıysan bir şey olmaz, ancak hatalı ilişkilendirmeyi kaldırman bence daha iyi olur. Yanlışlıkla yaptıysan da şu makaleye bak:
Tıklayınca bu dosya türünü açmak için varsayılan uygulama seçin menüsünü kastediyorum. Yanlışlıkla aldıysan bir şey olmaz, ancak hatalı ilişkilendirmeyi kaldırman bence daha iyi olur. Yanlışlıkla yaptıysan da şu makaleye bak:
İşaretleyemiyorum mesajın sağında bir şey çıkmadı. Bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor anlamadım nedense bu olayı ve hocam bazen 1 dosya doğrulanamadı ve yeniden indirilecek diyor ve her tek başıma atölye haritası girsem ya da botlarla herhangi bir maç girsem tek başıma , bu hatayı veriyor.
İşaretleyemiyorum mesajın sağında bir şey çıkmadı. Bazen çıkıyor, bazen çıkmıyor anlamadım nedense bu olayı ve hocam bazen 1 dosya doğrulanamadı ve yeniden indirilecek diyor ve her tek başıma atölye haritası girsem ya da botlarla herhangi bir maç girsem tek başıma, bu hatayı veriyor.
Doğrulamada takılan dosyayı kendiniz elle bulup sildikten sonra tekrar doğrulama yapmayı denediniz mi (dosyayı söylüyor mu bilmiyorum çünkü dosya doğrulamasına hiç ihtiyacım olmadı)