CS:GO Çift Tıklama Sorunu

Makaleler
7
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Profil Kapağı
1522248089
Herkese merhaba arkadaşlar,

CS:GO oyununu Steam üzerinde açtığımda genellikle oyun ana menüye ilk girdiğimde her şeye çift tıklarsam çalışıyor. Önceden önemsemedim ama oyunda da bu geçerli olmaya başladı. Yani tek tıkla ateş etmiyor çift tıklayınca tek el ateş ediyor:) Oyundan çıkıp tekrar oyuna girince düzeliyor. Tek tık çalışmaya başlıyor menüde ve oyunda. Bunun bir sebebi var mı? Yani ben mi bir şeyi yanlış yapmış olabilirim yoksa oyunda bir sıkıntı mı var?

Son düzenleyen: Moderatör:
Discord arayüzü vb. bir arayüz kullanıyorsanız kapatıp deneyin hocam.

Dosya doğrulama ve silip yeniden yükleme işlemlerini de yaptım fakat maalesef sonuç hala aynı. Sanırım bana özel bir şey bu artık:) Eğer oyun kasılarak açılıyor ve ana menüde takılarak açılıyorsa bu sorun başlıyor demek. Eğer normal sorunsuz açılırsa sorunsuz devam ediyor. Artık gir çık yapa yapa çözüm üreteceğiz gibi:)

Oyunda kontrol, grafik ne varsa ayarlarını bir sıfırlayın öyle deneyin.
Sıfırladım, en düşüğe ve en yükseğe çektim ama maalesef aynı. Steam sohbet sekmesini de kapattım belki kasan odur diye ama işe yaramıyor maalesef.

@painkiller Hocam şu videoda ki çözümü denermisiniz birde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Vallahi hiç bir fikrim yok mouse kaynaklı olduğunu sanmıyorum ama yinede başka bir mouse deneyebilirsiniz.
Mouse bile denedim inanır mısın:)
@painkiller Hocam şu videoda ki çözümü denermisiniz birde.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

"Windowed" mı😱 Bu kadar basit bir çözümden kaynaklanıyorsa valla Macbook'u duvara vururum:) Eve gidince deneyeceğim dostum çok sağol.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı