CS:GO çıkartmaları yeniden değerlenir mi?

O iş şans işi ya kardeş 40 liralık kapsül aldım altın furia çıktı nereden baksan kâr ama snn sorunun cevabı Steam topluluk pazarında oradan daha önceki yıllara ait çıkartmalarin durumunu inceleyebilirsin elbette değerlenecek ama oda şans işi sana çıkan o ucuz beleş gibi gözüken çıkartmalar takım şampiyon olursa değerlenir ya da hicbisey yapamadan elenirse ucuzlar hadi olduda organizasyon komple yalan oldu ban yedi o zaman kârın babasını yaparsın BKZ iBUYPOWER şikeden gg oldu takım çıkartmaları binlerce lira M4A4 silahindaki uluma akını de bu takıma ait o skinde ban yedi oda aşırı pahalı yani kısacası şans yazdiklarim. Arasinda farklılıklar olabilir kendi dusuncemi aktardım
 
Sana tavsiyem kurtul onlardan hocam bak şimdi düşün tek akıllı sen ben değiliz 1 milyon insan satın alıyor onu ve onun pahalı olma sebebi içinden çıkan çıkartmalar o çıkartmaların en değerlilerinin fiyatı 400 liraydı ancak şimdiden bile fiyatları yüksek miktarlarda düşmeye başladı, ileride onların fiyatları 20-30 liraya kadar düşecek bu da o kapsüllerin fiyatını düşürecek tekrar normal fiyatlarına gelmeleri 2-3 yılı bulur o kadar zamanda zaten kazansanız ne kazanmasanız ne.
2-3 Yıldan kısa yatırım yapacaksan hiç yapma daha iyi. Zaten adı üstünde YATIRIM envanterinde bir köşeye koyup unutacaksın.
Merhabalar, dün CS:GO oynarken çıkartma kapsüllerinin indirime girdiğini öğrendim, (yanlış hatırlamıyorsam 7 liradan 1.50 liraya falan inmişti) ben 1 tane denemelik almıştım, 14 liralık çıkartma kazandım ve gaza gelip maalesef 60 tane daha aldım. Almaz olaydım. Fiyatın yarısı kadar bir zarara girdim. Tabii eski fiyatına dönmesi bence imkansız ama indirime girdi diye bu kadar çıkartmaların fiyatı ucuzlamış. indirim bitince veya indirim bittikten aylar sonra fiyatlar yine yükselir mi?
Satılan her şey zamanla kâr ettirir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı