Cs Go Çıkış Yaptıktan Sonra Oyunda Gösteriyor

sand26

Kilopat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar, bugün CS GO'ya girdim ve fps düşük olduğundan çıkacakken oyun takıldı ve görev yöneticisinden oyunu sonlandıracaktım. Gözükmüyordu ve bende Steam'ı sonlandırdım. Daha sonra tekrar Steam'i açtığımda hala oyunda olduğumu gösterdiğini gördüm. Kütüphaneden oyna dediğimde zaten oyun açık diyordu. Arkadaşlardan baktığımda da oyunda olduğumu gösteriyordu. İnternet'ten araştırdım pek bir şey yok. Zaten 2-3 sitede denilenleri yaptım fakat olmadı. Ne Steam'dan çıkış yapabildim ne de kütüphaneden oyunu kaldırabildim. Bende direk denetim masasından Steam'ı kaldırdım ve daha sonra tekrar CS GO'yu indirdim. Şimdide %100'de güncelleme yaparken hata veriyor ve hala oyunda gösteriyor. Ne yapmalıyım, bilgisi olan var mı?

MX07q6.png
8kMBqV.png
nkR8P0.png
081M8B.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunu ve Steam'i silin, bilgisayarı yeniden başlatın. Bunlar olmaz ise bilgisayarı eski bir tarihe alın. Buda olmazsa format atın.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı