CS:GO Çöktü Mü?

Valve gibi bir şirket için zor değil en azından. Riot bile piyasada 1 senedir bulunuyor maçıma bu zamana kadar sadece 5-6 hile geldi betadan beri oynamama rağmen. Onlarda maçta banlanıyor ve puan düşmüyorsun zaten. Valve sadece para için geliştiriyor oyunu. Riot gibi Türkiye tarafını önemseseler ilk önce TR serveri 128 tickrate gibi kaliteli sunucularda oyun oynatırlardı.

Ne gerek var hocam 128 tick servere, hilelerden parayı gömsün oyunu umursamasın Valve. Fanboylar oynamaya ve konularda savunmaya devam eder. Çünkü bağımlılar.
 
Hocam siber saldırı olabilir.
Veya banlıyacaz falan diyorlarda benimle arkadaşım 1V1 atarken arkadaşım wall ve aim hack açtı konsoldan o ban yer mi?
Resmi maça girmeden önce kapattı.
Zaten siz bildirmesseniz Valve'nin umurunda değil.
Kendizi banlamaz.
İlla biz bildireceğiz 5000000000 gün sonrada 30 dk ban yer.
Kendi kendine banlamaz*
 
Ne gerek var hocam 128 tick servere, hilelerden parayı gömsün oyunu umursamasın Valve. Fanboylar oynamaya ve konularda savunmaya devam eder. Çünkü bağımlılar.

Hocam CS'nin ömrü yavaş yavaş bitiyor zaten "cese bitmez çünkü o yılların oyunu bitmesi için yeni cese gelmezi lazm" diyenler gelmeden açıklayayım, sunucular rezalet ötesi. Yoldaş kısa sürüyor diye kafa dağıtmaya giriyorsun bir de bakıyorsun adam yere bakarak araba lastiği gibi dönerek vuruyor seni. Ya da ne bileyim 16 kat duvardan headshot yiyorsun. Sırf bu sebepten ve Valorant'ın güncel tutularak sürekli geliştirilmesinden çok oyuncu kaybetti CS. Böyle devam edersede oyuncular bıkacak ve oyundan yavaaş yavaş göç edecek. Valve'ın ya çok köklü bir dönüş yapması gerek ya da bu şekilde oyunlarının yavaş yavaş ölmesini izlemesi gerek, karar onların. Tavsiyem Vanguard gibi kernel bir anticheat gelene kadar CS'den uzak durmanız. Ki bu zamana kadar gelmedi geleceğini de sanmam. Gidin sisteminiz varsa Warzone, Apex gibi oyunlarla kafa dağıtın tertemiz oyunlar. İlla FPS oynayacağım diyorsanız, ya Valorant ya da Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'ye yanaşabilirsiniz hızlı FPS istiyorum derseniz Overwatch'a göz atabilirsiniz.
 
Hocam açılıyor hatta yeni bir hesap açtım geçenlerde.
Konsola sv_cheats 1 yazıp wall hack ve aim hack yazdım.
Ban yer miyim merakıyla.
Adamlar 50 kere bildirdi en sonunda kısa süreliğine ban yedim.
 
Hocam, bu senenin başında diye konuşuluyordu ama tamamen rafa kaldırıldı o proje. En azından şimdilik. Ve ayriyeten Source 2 gelse bile çok iyi optimizasyon yapmaları lazım yoksa yine oyuncu kaybederler.
Aslında Cs çok güzel oyun fakat adam gibi hile koruma sistemi falan yok. Valve bir şeyler yapmazsa çok büyük kitleler kaybedebilir.
 

Geri
Yukarı