CS:GO çözünürlüğü değiştirilince ekran donuyor

Serahsi

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben CS:GO'da görüntü ayarlarımı Tam Ekran > Normal 4:3 > 1280x960 yapmaya çalışıyorum ama yaptığımda oyun bozuluyor ve fotoğrafını bıraktığım görüntüde oyun kilitleniyor. Oyun o haldeyken ESC'ye basıyorum ama hala o görüntüde oluyor veya konsol açıyorum ama yine de o görüntüde kalıyor. Bunun sebebi nedir? Monitörüm ASUS TUF Gaming VG27VQ 27" 165Hz 1ms.

2. Fotoğraf: Oyunun görüntü ayarlarını dediğim gibi değiştirdikten sonra Steam'den oyunu tekrar açtığımda oyunun açılış sesleri gelse de ekran gördüğünüz şekilde kalıyor. Sonrasında düzeltebilmek için oyunun "-window" modunda başlatıyorum.

Ekran kartım: Rx 6700 XT

Dosya Ekleri

• cs go.jpg
    145,3 KB · Görüntüleme: 76
  • cs go 2.jpg
    177 KB · Görüntüleme: 50
Acaba ekran kartınızın sürücülerini kurduğunuza emin misiniz?
Acaba tam olarak sisteminizi söyler misiniz belki sisteminizden bir parçasının desteği olmayabilir.
Steam adlı uygulamada kasmalar çok olur başka yerden denemenizi öneririm

Radeon ayarlarında ''GPU Ölçekleme'' seçeneği aktif mi? Değilse aktif hale getirin. Benzer bir sorunu ben de yaşıyordum, bu şekilde çözmüştüm. İşe yarayabilir.

Ekran sekmesinde bu ayar.

Radeon ayarlarında ''GPU Ölçekleme'' seçeneği aktif mi? Değilse aktif hale getirin. Benzer bir sorunu ben de yaşıyordum, bu şekilde çözmüştüm. İşe yarayabilir.

Denedim, olmadı. Kapalıydı açtım.

1) Ekran kartı sürücüleri güncel
2) Başka neyi söyleyebilirim? işlemci: ryzen 5 5600X - 16 RAM
3) Başka yerlerden de açtım ama aynı sıkıntı mevcut.

Dosya Ekleri

• cs go 3.png
    336,7 KB · Görüntüleme: 48
  • cs go 4.png
    237,8 KB · Görüntüleme: 50
Son düzenleme:
Oyunun başlatma seçeneklerinde bir kod var mı? Discord kullanıyorsanız Discord'un oyun içi arayüzünü kapatmayı da deneyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…