CS:GO çözünürlük mantığı nedir?

chillpırasa

Decapat
Daha fazla  
Oyunda türlü türlü çözünürlük var. 1080x1080'de bile oynayan kişiler varmış ve ben de çoğunlukla 4:3'ü denedim ama alışamıyorum bir türlü yani karakterler uzak mesafede anlaşılmıyor gibime geliyor ve neden karakter genişlemesine kalite feda ettiklerini anlamış değilim. Basık tost gibi oluyor ekran.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyunda türlü türlü çözünürlük var. 1080x1080'de bile oynayan kişiler varmış ve ben de çoğunlukla 4:3'ü denedim ama alışamıyorum bir türlü yani karakterler uzak mesafede anlaşılmıyor gibime geliyor ve neden karakter genişlemesine kalite feda ettiklerini anlamış değilim. Basık tost gibi oluyor ekran.

Kaliteden ziyade bu tur oyunlarda FPS ve psikolojik olarak hangisinde daha iyi oldugun onemli 4:3 yanlardan kistigi icin orta noktaya daha cok odaklaniyorsun ve FPS'ini katliyor ve adamlar genisledigi icin daha iyi aim aldığını zannediyorsun tabii cogu kisi eskiden kotu sistemlerde ve eski CS oyunlarindan alistiklari icin hala 4:3 cozunurlukleri hala kullaniyor aliskanlikta burada bir faktor ama 1080×1080 gereksiz abarti cozunurlukler boyle çözünürluklerde oynamayin 1280×960, 1280×1024 veya kaliteli bir şey isterseniz 1450×1080 kullanabilirsiniz.

Eskiden 5:3 olarak anılan bazı çözünürlükler vardı, bunlarla oynarken kafalara daha kolay hedef alınıyordu. Eski alışkınlıklardan ötürü her zaman 4:3 oynadım ama şansım olsa 16:9 geçerim. En iyisi alıştığın ile devam etmek derim ben.

Eskiden 5:3 olarak anılan bazı çözünürlükler vardı, bunlarla oynarken kafalara daha kolay hedef alınıyordu. Eski alışkınlıklardan ötürü her zaman 4:3 oynadım ama şansım olsa 16:9 geçerim. En iyisi alıştığın ile devam etmek derim ben.
16:9 default oynadım hayatım boyunca hep. senside değişmek gerekiyor diye biliyorum çözünürlük değişince

16:9 default oynadım hayatım boyunca hep. Senside değişmek gerekiyor diye biliyorum çözünürlük değişince.

Sensitivity changer falan diye aratınca uygun siteleri bulabilirsin hocam gerekiyor evet, dikey ve yatay çok bozuyor Valorant'ta ayar var mı bilmiyorum ama varsa onu da ayarlamak lazım ucube bir çözünürlüğü seçtiysen.

Sensitivity changer falan diye aratınca uygun siteleri bulabilirsin hocam gerekiyor evet, dikey ve yatay çok bozuyor Valorant'ta ayar var mı bilmiyorum ama varsa onu da ayarlamak lazım ucube bir çözünürlüğü seçtiysen.
ben default cözünürükten devam ediceğim galiba 1920x1080'den yani. Valorant da ayarlasak bile olmaz diye biliyorum, silahların hassasiyeti, movement ve daha bir çok şey cs ile oldukça farklı. Yani ya valo oynamalısın ya da cs. Ben önceden valo oynuyordum csye geçtim

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı