CS:GO çözünürlük seçemiyorum

FneeX

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba CS:GO'da bir türlü ekran kaymasını engelliyemiyorum 1024x768 yeterli fakat yapınca ekran kayıyor 800x600 dahil 720 X... Dahil 640 480 de tam ekran oluyor sadece ozmn da görüntü çok berbat oluyor. Ekran kaymasını nasıl engelliyebilirim başlatma kodu gibi bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba CS:GO'da bir türlü ekran kaymasını engelliyemiyorum 1024x768 yeterli fakat yapınca ekran kayıyor 800x600 dahil 720 X... Dahil 640 480 de tam ekran oluyor sadece ozmn da görüntü çok berbat oluyor. Ekran kaymasını nasıl engelliyebilirim başlatma kodu gibi bir şey var mı?

Monitörünüzün desteklediği çözünürlükte oynayabilirsiniz, çözünürlük ayarını düşürmek performans açısından yararlı olsa da gündelik işlerinizde bilgisayarınızı kullanırken problemler yaşayabilirsiniz.

monitörünüzün çözünürlüğü nedir?

Monitörünüzün desteklediği çözünürlükte oynayabilirsiniz, çözünürlük ayarını düşürmek performans açısından yararlı olsa da gündelik işlerinizde bilgisayarınızı kullanırken problemler yaşayabilirsiniz.

monitörünüzün çözünürlüğü nedir?
75 hz max
Monitörünüzün desteklediği çözünürlükte oynayabilirsiniz,
fps çok düşüyor malesef
75 hz max

fps çok düşüyor malesef
farklı bi başlatma kodu gibi bişey yokmu

Birkaç yöntem bulunmakta öncelikle;

1)
Masaüstüne gelip > sağ tıklayıp > görüntü ayarları.
Dedikten sonra çözünürlüğü seçme kısmına gelip monitörün desteklediği en yüksek çözünürlüğü seçin.
Oyunu başlattığınız zaman bilgisayarınızın desteklediği en yüksek çözünürlüğü seçin.

2) bazı monitörler 4:3 olmakta bu sorundan kaynaklı olabilir, CS:GO görüntü ayarları kısmında 16:9 seçilmiş kısmı 4:3 seçili olarak bırakın.
Büyük ihtimal en çok bu işe yarar.

Daha da varda önce bu ikisini deneyin. Olmazsa yazın.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı