CS:GO çok fazla bekleme süresi veriyor

İsa Takmaz

Hectopat
Katılım
26 Şubat 2020
Mesajlar
316
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar CS'de sürekli bekleme süresi alıyorum. Hem de 13 gün. Eskiden çok küfür ettiğim için toksikliğe uyuz olduğum için oyunbozanlıktan reportlandım. Genellikle random giriyorum. Ama artık tamamen düzgün oynadığım halde yine bekleme süresi alıyorum. Bunun bir çözümü yok mu? Toksiklik yapılınca falan hiç sesimi çıkarmıyorum Mic kullanmıyorum sadece oyunumu oynuyorum uslu uslu ama yok yine biri reportluyor herhalde yine bekleme süresi alıyorum. Hesabımdan vazgeçmekte istemiyorum 6 yıllık hesap. Bekleme sürem bittikten sonra aylarca oyuna girmesem bu faktör düzelir mi? Bunlar oyunbozanlıktan neden reportlamışlar bakmıyorlar sanırım direkt bekleme süresi veriyorlar. Bu olayı nasıl çözerim?
 
Owerwach izleyerek bu duruma destek olabilir miyim?
Bunları net olarak söylemiyorlar ama arka planda kesin bir desteği olacağını düşünüyorum. Sen de birilerine övgü ver, overwatch izle vs. pozitif yaptığın her şey etki edecektir. Zaten CS oyuncuları her şeyi raporluyor o yüzden 1 tık daha dikkatli olup bu şekilde iyi şeyler yapmaya çalış.
 
Tamam. Oyuna girmeyi düşünmüyorum aylarca. Girsem bile bir el DM veya derecesiz girip çıkacağım. Bir de owermatch denerim. Sıkıldım iyice bu durumdan. Başka bir hesap açtım FACEIT üzerinden oynuyorum şu an.
 

Geri
Yukarı