CS:GO çok fazla oyuncu kaybediyor

Ben de konu sahibi olarak bir kaç bir şey ekleyeyim.

1. Panorama ara yüzü.
2. Eski ve bir çok harita oyun modlar'ı ve oyundan kaldırıldı.
3. Gereksiz ajanlar.

Valorant 'ın haşat ettiğini düşünmüyorum şuan valorantın CS:GO nun oyuncu kitlenisinin yarısını yakaladığına dahi inanmıyorum bende CS:GO yu 2k saat oynamış ve bırakmış birisi olarak bırakmamın sebebi Global oldum ve Global yüzde yüz hile gelmesi ve bir amacımın olmaması.Şuan Valorant değil R6 oynuyorum geçenlerde Valorant oynamayı denedim kuzenimde. Çok ciddi sıkıntıları var ışınlanma koşarak sıkma saçma sapan silahlar serverlarımı oyunun kendisinden mi bilinmez bir uyum sorunu var oyunda. Valorant CS:GO denginde bir oyun değil bu gidişle de olamaz.

Bunu 10 dakikadır maç ararken okuyorum.
Oyun bir aralar yine 1 milyon üzeri oynanma olmuştu. Ama şu an 520,525 kişi oynuyor. Dün de 459,074'e geriledi ve geri 700 binlere çıktı. Cidden artık 1 milyon bulamıyor. Valorant harbiden CS:GO'yu haşat etti. Bu kadar büyük bir oyun olacağını hiç düşünmemiştim. Sizce CS:GO'daki hileler dışında en büyük hata ne oldu?
Bunu 10 Dakikadır Maç Ararken Okuyorum.

Screenshot_20210312-105459_Chrome.jpg

Hocam ben oyuncusu sayısında eksiklik göremiyorum uygun saatlerde oyuncu sayısı 1 milyonu bile geçiyor.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210312-105459_Chrome.jpg
    Screenshot_20210312-105459_Chrome.jpg
    85,9 KB · Görüntüleme: 32
Ben bu oyunu hiç oynamzdım, yani FPS oyunlarını. Ama geçen sene arkadaşlarla oynamak için indirdim başta sevmiyorum ama şu an yaklaşık 1 yıl oldu 500 saatim var ve bence çok güzel CS.
Bir ara Valorant indirdim geçene sene mayıs gibi ama 1 maçtan sonra oynamadım.
Twitch izlemezdim ama CS için üye oldum izlemeye başladım. Pro maçların çoğunu kaçırmam izlemesi çok zevkli. Oyunu taktik zeka yönü daha da etkiledi ve bu oyunu geç keşfettim ama daha çok oynarım ne olursa olsun. Valorant da güzel gelebilir ama beni hiç sarmadı. Sadece 1 maç attım ama izlemesi falanda bayağı zevksiz hayatta oynamam. Bir gün iyi bir PC alırsam CS dışında R6 ve CoD Warzone oynamak istiyorum bayağı iyi oyunlar.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı