CS:GO Çok Internet Harcar Mı?

Ben denediğim, Denemeye çalıştığım zaman oyun kasmıştı neden kastığını anlayamamıştım. single player oyna botlar bazen zevkli olabiliyor.

Biz de maalesef bilmeden 100Gb'lik internet bağlattık şu paketli olanlar 1 sene artık bunu çekeceğiz, 2 sene sınırsızdı ne güzel, 1 hafta kala bitti kestiler bilmiyorduk kotalı olduğunu + video felan bakıyorduk baya, her ayın 1'i dönüyor şimdi bu oyunu Discord'da sesli oynuyoruz ve 4 saat de felan kaç yer PUBG Lite ve CS:GO ?

Biz de maalesef bilmeden 100Gb'lik internet bağlattık şu paketli olanlar 1 sene artık bunu çekeceğiz, 2 sene sınırsızdı ne güzel, 1 hafta kala bitti kestiler bilmiyorduk kotalı olduğunu + video felan bakıyorduk baya, her ayın 1'i dönüyor şimdi bu oyunu Discord'da sesli oynuyoruz ve 4 saat de felan kaç yer PUBG Lite ve CS:GO ?
CS:GO ve PUBG Lite oynamıyorum ve ben de sınırsız internet aldım dostum. Yukarıdaki bilgiler yeterli gelmediyse yeni konu oluşturmanı öneririm.

Yok harcamıyor CS:GO 4 saat girdim 1 GB yemiş diğerleri de MTA, PUBG Lite zaten yemiyorlar 100 GB zaten her hafta 15 yiyor sınırsızken ki gibi kullanıyoruz öyle hep indirme yapılmıyor evde zaten her dakika mübarek, ben 20'den hesapladım ona rağmen 100-80 = 20 GB son hafta kalıyor geriye de oyun felan inidiririm Repack :D asıl net'i video sömürüyor, ha bu arada asla Türk Telekom almayın sadece fiyat olarak 55 TL 100 GB paketi o iyi, sınırsızı 100 oldu bıraktık 85 veriyorduk iyice bozdular Türk Net daha hesaplı ve daha hızlı eğer fiberiniz varsa 100 mbit ADSL ise tam bilmiyorum ama 35'e kadar indirebilirsiniz 75 TL, Aralığın 23'üne kadar bekle artık...
Bildiğin ayakta dolandırıyorlar

Arkadaşlar eklediğim ekran alıntısı sadece mobil veri ile csgo oynanması sonucu ortaya çıkan değerlerdir. Online işlemlerin gösterdiği ile 5-10 mb farkla neredeyse aynıdır. Ağlar da "arka planı kısıtla" seçeneği açık, telefon ve bilgisayar için. Ben faceit oynadığım için faceit anti cheat 1 maç başına 25mb, csgo ise normal bir oyunda 200 ile 250mb harcıyor. Steam ise yaklaşık 15 maç için 650mb harcamış bu süre boyunca. Bir steam update gelmişti 154mb boyutunda. Onu çıkarsak 450-500 harcayacaktır yine.

Saygılarımla.

Dosya Ekleri

• Ek Açıklama 2020-02-10 012337.jpg
    Ek Açıklama 2020-02-10 012337.jpg
    18,2 KB · Görüntüleme: 352
Arkadaşlar eklediğim ekran alıntısı sadece mobil veri ile csgo oynanması sonucu ortaya çıkan değerlerdir. Online işlemlerin gösterdiği ile 5-10 mb farkla neredeyse aynıdır. Ağlar da "arka planı kısıtla" seçeneği açık, telefon ve bilgisayar için. Ben faceit oynadığım için faceit anti cheat 1 maç başına 25mb, csgo ise normal bir oyunda 200 ile 250mb harcıyor. Steam ise yaklaşık 15 maç için 650mb harcamış bu süre boyunca. Bir steam update gelmişti 154mb boyutunda. Onu çıkarsak 450-500 harcayacaktır yine.

Saygılarımla.
Fazla değil yani

Merhaba. Hediye internet çıkması ile CS:GO indirmeyi düşündüm. Maçlar çok internet harcıyor mu? Ona göre indireceğim. İnternette bazıları çok yiyor demiş bazıları çok az.
yurtta telefon internetiyle oyun oynadığımız zamanlarda (2 sene kadar önce) lol maçları yaklaşık 60mb yiyordu. cs ise 100-150 arası yiyordu. Ayrıca telefonuna bağlandığında tarifeli bağlantı olarak ayarlarsan windows güncellemeleri yapmaz. Zaten lol oynuyormuşsun bunu yapmışsındır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı