CS:GO çok rapor yiyorum

Başlık yanlış olmuş. Hile değilseniz VAC ban yemezsiniz. Overwatch ban yiyebilirsiniz.

Eski hesabım VAC yedi ama tahminim kardeşim hile açtığı için olabilir.
Overwatch'a düşersen şüpheli bir vuruşun varsa geçmiş olsun yoksa kafan rahat olsun.

Normalde rankım le-lem arasıydı bu hesap Gold nova ondan çok fazla şüpheli gibi vuruyorum inş ban yemem.
2 Türlü ban yeme durumu var birisi hileyi sistemin otomatik olarak tespit edin seni kalıcı olarak banlaması. Diğeri ise Owerwatch'te diğer oyunculara bırakılmış olan durum. Hile kullanmıyorsan Ow'ye düşersin ama orada da seni kimlerin oylayacağı belli olmaz.

VAC değil VAC yemem zaten yemelik durum da yok sorun eski hesapta yüksek elo olduğum için düşük eloda esporcu gibi vuruyorum hile diye reportluyolar ondan ban yer miyim.
Hile değilsen korkamana gerek yok? Sebepsiz yere VAC yersen acarlar.

VAC yemem zaten ow ban yersem onu nasıl açacağım o sıkıntı.
Silver gibi oyna :D

Yemezsin merak etme. Her iyi oynayan ban yiyecekse kimse kalmaz zaten.

Zaten report dedikten sonra kötü oynamaya başlıyorum sonra noob hacker falan diyorlar sinirlenince iyi oynuyorum Crying hacker falan gibisinden şeyler öyle kanser tayfa.
 
Sebepsiz yere VAC yemen imkansız. Arkadaşıma oldu 2 günde düzelttiler. Ayrıca böyle diyerek oynayan çok takım arkadaşımız oldu. Olunca raporladım VAC yedi. Neymiş çok iyi vurmuş ban yiyebilirmiş.
 
Sebepsiz yere VAC yemen imkansız. Arkadaşıma oldu 2 günde düzelttiler. Ayrıca böyle diyerek oynayan çok takım arkadaşımız oldu. Olunca raporladım VAC yedi. Neymiş çok iyi vurmuş ban yiyebilirmiş.

İmkansız değil imkanlı bir sürü sebepsiz yere VAC yiyen insan var buna bende dahil CS:GO'da toplam 8 bin saatim var Silver Overwatch'ı ban attı.
 
MM rekabetçi maçlarda benimde 30-35 vurduğum maçlar çok oldu ama bir gün bile kimse gelip de hilesin demedi, vuruşlarla alakalı. 15 vurup hileci yaftası yiyen de olur 30 vurup temiz olan da, Overwatch'da her şey kabak gibi belli olur zaten.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı