CS:GO config dosyasını sabitleme

xylm

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Mühendis
Config dosyam her oyunu açtığımda farklı ayarda oynuyormuşum gibi hissediyorum. Akşam 30 vurup sabah önümdeki adamı vuramıyorum. HOSTWRITE_CONFIG ile dosya oluşturdum commondaki CFG'ye attım config dosyamın içindekileri silip hostwrite ile oluşturduğum dosyanın içine yapıştırdım. Configin içine girince VIEWMODEL_OFFSET_Y 0 yazıyor oyunda consoledan bakıyorum 1 yazıyor. Bunun dışındaki ayarlarda fark var mı diye bakmadım. Bu durum böyle olunca şüphelerim bu yönde arttı ve config dosyamın bilgisayarı açıp kapatınca ya da oyunu kapatıp açınca farklı çalıştığını düşünüyorum. Autoexec dosyası oluşturuyorum ama artık oyundan çok bunaldım. 10 level adamlar geliyor 30 vuruyorsun ertesi gün seri lose 5 vurabilmişim bütün maçlarda. Bir yardım eden olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Cfg oluşturduğun onu sağ tık yap özelliklere tıkla, Genelde alttaki "Salt okunur" işaretle.
Sonra oyuna, konsola -exec "cfg oluştuduğun isim yaz".

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı