CS:GO CPU ve GPU kullanımı yükseltme

ismetbal

Hectopat
CS:GO'da GPU ve CPU kullanimi az. Ben bundan %100 tam performans almak istiyorum. Bundan once darbogaz diye bir sey duydum ama CPU kullanimi %50, darbogaz olmuyor sanirsam. Kullanimi nasil yukseltiriz?

1561323955779854018550368634550.jpg

İşlemci ve ekran kartı kullanımı yükseltmek diye bir şey yok. İşlemciniz 104 derecede çalışıyor. Soğutucuyu kontrol edin, macunu yenileyin. Kasa fanlarını kontrol edin.

CS:GO ya göre değerler normal bende ilk başta az kullanılıyor diye konu açmıştım ama asıl %100 kullanılması kötü birşeymiş bende de %30 larda kullanılıyor ama o işlemci sicaklığına bir çözüm bulun. Önceliğiniz bu olsun benim fikrim.

Sistem özellikleriniz nedir? Ayrıca o nasıl bir sıcaklık soba niyetine mi kullanıyorsunuz bilgisayarı. Tavsiyem mümkünse yeni bir fan alın ve termal macunu yenileyin. Ekran kartınızı güncellemeyi de unutmayın. Son olarak ayarları hep en düşüğe alın en yüksek ayarlarda oynamanıza gerek yok. CS GO'da daha yüksek FPS daha iyi grafikten daha çok işinize yarayacaktır emin olun.

İşlemci ve ekran kartı kullanımı yükseltmek diye bir şey yok. İşlemciniz 104 derecede çalışıyor. Soğutucuyu kontrol edin, macunu yenileyin. Kasa fanlarını kontrol edin.
islemci sıcaklığını düşürürsem fps 60 90 çıkarmı
Hocam gerçekten o nasıl işlemci sıcaklığı? Bilgisayarın altına çakmak tutsanız daha az ısınırdı :)
Hocam islemci sıcaklığını düşürürsem fps artarmi
Sistem özellikleriniz nedir? Ayrıca o nasıl bir sıcaklık soba niyetine mi kullanıyorsunuz bilgisayarı. Tavsiyem mümkünse yeni bir fan alın ve termal macunu yenileyin. Ekran kartınızı güncellemeyi de unutmayın. Son olarak ayarları hep en düşüğe alın en yüksek ayarlarda oynamanıza gerek yok. CS GO'da daha yüksek FPS daha iyi grafikten daha çok işinize yarayacaktır emin olun.
Hocam işlemci sıcaklığı düşürürsem fps 80 90 olurmu

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı