Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar Crosshair'ın sağ çizgisi sol çizgisinden daha uzun. Nasıl çözebilirim bunu?
Kadirxds Hectopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 918 Çözümler 6 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #2 Yapmakla uğraşma beğendiğin birisinin Crosshair'ini kopyala daha basit. Artı 0 Eksi
Vio Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Ekim 2020 Mesajlar 6.177 Makaleler 2 Çözümler 17 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #3 Ayarları aklınızda tutun, sıfırlayıp yeniden yapın. Artı 1 Eksi
T Taha Demirel Kilopat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 473 Çözümler 2 4 Nisan 2022 #4 Kadirxds dedi: Yapmakla uğraşma beğendiğin birisinin Crosshair'ini kopyala daha basit. Genişletmek için tıkla... Oyunu da silsin mi birader? Artı 0 Eksi
Kadirxds dedi: Yapmakla uğraşma beğendiğin birisinin Crosshair'ini kopyala daha basit. Genişletmek için tıkla... Oyunu da silsin mi birader?
S Scooby Doo Me Kilopat Katılım 10 Kasım 2014 Mesajlar 554 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #5 Cok merak ettim, ss atar misiniz? Artı 1 Eksi
bertony Hectopat Katılım 7 Aralık 2020 Mesajlar 1.144 Çözümler 6 4 Nisan 2022 #6 Jorcormy dedi: Arkadaşlar Crosshair'ın sağ çizgisi sol çizgisinden daha uzun. Nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Bende crosun üst kısmını alt kısmına oranla daha kısaltmak istiyorum. Ama oyunun içinden yapılamıyor galiba,her 2 tarafıda eşit uzatıyor. Daha detaylı ve isteğe göre ayarları kodla yapmak lazım gibi cs de. Artı 0 Eksi
Jorcormy dedi: Arkadaşlar Crosshair'ın sağ çizgisi sol çizgisinden daha uzun. Nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Bende crosun üst kısmını alt kısmına oranla daha kısaltmak istiyorum. Ama oyunun içinden yapılamıyor galiba,her 2 tarafıda eşit uzatıyor. Daha detaylı ve isteğe göre ayarları kodla yapmak lazım gibi cs de.
4 489526 Hectopat Katılım 11 Eylül 2021 Mesajlar 375 Çözümler 4 4 Nisan 2022 #7 Jorcormy dedi: Arkadaşlar Crosshair'ın sağ çizgisi sol çizgisinden daha uzun. Nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Piksel sayısı yetmediği için sağa doğru kaymış. Ölçüleri önceden tek sayıysa çift sayı, çift sayıysa tek sayı yapman lazım. Artı 0 Eksi
Jorcormy dedi: Arkadaşlar Crosshair'ın sağ çizgisi sol çizgisinden daha uzun. Nasıl çözebilirim bunu? Genişletmek için tıkla... Piksel sayısı yetmediği için sağa doğru kaymış. Ölçüleri önceden tek sayıysa çift sayı, çift sayıysa tek sayı yapman lazım.
aydos Hectopat Katılım 18 Kasım 2020 Mesajlar 2.735 Makaleler 1 Çözümler 13 4 Nisan 2022 #8 Alternatif sunacağım sadece. Bu atölye haritasından yardım alabilirsin. Aklında bulunsun. Steam Workshop::crashz' Crosshair Generator v3 steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Alternatif sunacağım sadece. Bu atölye haritasından yardım alabilirsin. Aklında bulunsun. Steam Workshop::crashz' Crosshair Generator v3 steamcommunity.com
KS KS Jorcormy Hectopat Katılım 18 Şubat 2022 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2022 #9 Scooby Doo Me dedi: Cok merak ettim, ss atar misiniz? Genişletmek için tıkla... aydos dedi: Alternatif sunacağım sadece. Bu atölye haritasından yardım alabilirsin. Aklında bulunsun. Steam Workshop::crashz' Crosshair Generator v3 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... onu biliyorum ama hazır cross seçtiğimde bile sağ taraf daha uzun gözüküyo Dosya Ekleri Ekran Görüntüsü (32337).png 295,7 KB · Görüntüleme: 86 Artı 0 Eksi
Scooby Doo Me dedi: Cok merak ettim, ss atar misiniz? Genişletmek için tıkla... aydos dedi: Alternatif sunacağım sadece. Bu atölye haritasından yardım alabilirsin. Aklında bulunsun. Steam Workshop::crashz' Crosshair Generator v3 steamcommunity.com Genişletmek için tıkla... onu biliyorum ama hazır cross seçtiğimde bile sağ taraf daha uzun gözüküyo
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.778 Makaleler 1 Çözümler 9 1 Aralık 2022 #10 Jorcormy dedi: Onu biliyorum ama hazır cross seçtiğimde bile sağ taraf daha uzun gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kanka çözdün mü bilmiyorum ama monitörün ayarlarından yapmayı dene ben öyle çözdüm. Artı 0 Eksi
Jorcormy dedi: Onu biliyorum ama hazır cross seçtiğimde bile sağ taraf daha uzun gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Kanka çözdün mü bilmiyorum ama monitörün ayarlarından yapmayı dene ben öyle çözdüm.