CS:GO demo WH nasıl silinir?

TeTx06

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO için yotube kanalıma fragmovie gibi eğlencesine videolar atıyorum ama demoyu kayıt ederken tekrarı oldugu için oyuncuları duvar arkası görüyorum, nasıl kaldırırım duvar arkası görmeyi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu benim videom izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Bir de attığım mermiler başka yere gidiyor gibi duruyor tekrarda, onu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Son düzenleme:
CS:GO için yotube kanalıma fragmovie gibi eğlencesine videolar atıyorum ama demoyu kayıt ederken tekrarı oldugu için oyuncuları duvar arkası görüyorum, nasıl kaldırırım duvar arkası görmeyi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu benim videom izlerseniz ne demek istediğimi daha iyi anlarsınız.

Bir de attığım mermiler başka yere gidiyor gibi duruyor tekrarda, onu nasıl düzeltebilirim?

R_drawothermodels 0 ya da 1 yazınca gider.

Onu hallettimde demo da mermiler saçma yerlere gidiyor gözüküyor ama adam oluyor onun bir çözümü var mı?

Demolar daha düşük tickratede verilir bu da bazı şeylerin garip gözükmesine yol açar sanırım yok diye biliyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı