CS:GO Dereceli maçta alınan kill sayısı ranka etki eder mi?

musa67musa

Hectopat
Daha fazla  
CS:GO Seçkin hesap aldım dün ve dereceli girmeye başladım. Dereceli oynarken hep benim takıma kötüler geliyor veya berabere kalıyorum ya da kaybediyoruz. Kısa maçlarda 25-30 arası uzun maçlarda 40-45 arası vuruyorum en az. Bunun açılacak olan dereceme etkisi çok olur mu? Bir de 2 galibiyette bir geçici bekleme veriyor 21 saatlik bunu kaldırmanın yolu var mı?

CS:GO seçkin hesap aldım dün ve dereceli girmeye başladım. Dereceli oynarken hep benim takıma kötüler geliyor veya berabere kalıyorum ya da kaybediyoruz. Kısa maçlarda 25-30 arası uzun maçlarda 40-45 arası vuruyorum en az. Bunun açılacak olan dereceme etkisi çok olur mu? Bir de 2 galibiyette bir geçici bekleme veriyor 21 saatlik bunu kaldırmanın yolu var mı?

Rank atlamadaki en önemli şeylerin sırası bana göre şu şekilde;
1) kazanmak.
2) karşı takımın rankı ile takımının ranklarının farkı.
3) aldığın edo sayısı.
4) aldığın kill sayısı.
5) asist sayın.

En önemlisini söylemeyi unutmuşum üst üste kazanma sıralaman. Yani üst üste 3 maç kazanmak 6 maç oynayıp 3'ünü yenip 3'ünü kaybetmekten daha fazla rank atlamana yardımcı oluyor.

Rank atlamadaki en önemli şeylerin sırası bana göre şu şekilde;
1) kazanmak.
2) karşı takımın rankı ile takımının ranklarının farkı.
3) aldığın edo sayısı.
4) aldığın kill sayısı.
5) asist sayın.

En önemlisini söylemeyi unutmuşum üst üste kazanma sıralaman. Yani üst üste 3 maç kazanmak 6 maç oynayıp 3'ünü yenip 3'ünü kaybetmekten daha fazla rank atlamana yardımcı oluyor.
Sağolun iyi sosyaller

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı