CS:GO donma ve bağlantı sorunu

arkadaşlar ben 2014 yılında cs go aldım yükledim rahat çalışıyordu fakat bu seneye kadar.oyunu açmak

• İnternetinden oluyor

Oy: 1 50,0%
  • sistemin çok kötü olabilir

Oy: 1 50,0%

• Oy verenlerin toplamı
    2

AnkaTR

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben 2014 yılında cs go aldım yükledim rahat çalışıyordu. Fakat bu seneye kadar. Oyunu açmak istedim fakat açılmadı oyun yüklenirken mekan yükleniyor. Bölümünde oyun tamamen donuyor ve ne az 5-6 dakika sonra açıldı rekabetçiden maç başlangıcına bağlanamadım diye ban atıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Büyük ihtimalle internetten dolayı kaynaklanıyor. Çünkü 2014'te oynayabiliyormuşsun. Türkiye'deki internetin durumu malum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Klasik bir tabir olacak ama oyunu silip tekrar yüklemeyi deneyin. Hatta temiz bir sistem kurun (format), pek çok probleminiz çözülecektir...

arkadaşlar bu pc nerden baksan bi 8 sene var ve laptop ki o zamanlarda 3bin tl satın aldım ama bazı yüksek kaliteli oyunları raht bi şekilde açıyor ama bu sorun sadece cs go da yükleme yaparken oluyo ve oyuna girdiğimde fps sorunu olmuyo ve oyunda 80 pingden yukarı çıkmıyor

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı