CS:GO donuyor

arenlayy1

Femtopat
Katılım
21 Ocak 2021
Mesajlar
45
Arkadaşlar ping yok FPS 300 oyun donuyor loss da yok ve arada kendi kendine F tuşu silah gösterişi yapıyor. Maçta kendi kendine adamın biri oyunda PC'yi hackleyeceğim falan demişti. Ne yapayım CS:GO'da oluyor?
 
Cs go, 4 aydır geliştirilmiyor pandemi nedeniyle oyunda hack kaynıyor mevlanalar, aimbotlar vs vs, birisi seni hacklicem demişse buna inanırım çünkü aşırı derecede hileler cirit atıyor ve oyun güncelleme almadıgından güvenlik açığı oluşmuş olabilir. Ddos olabilme ihtimalide var. Ama bu sadece o oyun için geçerli olurdu, yinede modemini resetleyebilirsin Ddos gibi gözüküyor ddos anlık olarak internette yaptığın tüm işleri keser ama baglantın kesilmez donar kalır.
 
CS:GO, 4 aydır geliştirilmiyor pandemi nedeniyle oyunda hack kaynıyor mevlanalar, aimbotlar vs vs, birisi seni hackleceğim demişse buna inanırım çünkü aşırı derecede hileler cirit atıyor ve oyun güncelleme almadıgından güvenlik açığı oluşmuş olabilir. DDoS olabilme ihtimalide var. Ama bu sadece o oyun için geçerli olurdu, yine de modemini resetleyebilirsin DDoS gibi gözüküyor DDoS anlık olarak internette yaptığın tüm işleri keser ama baglantın kesilmez donar kalır.

Sanmam hocam kim niye DDoS atsın. Hackleme işi huylandırdı biraz.
 
Ben CS:GO kadar insanı yoran bir oyun görmedim. Stabilizasyon sorunları zaten hak gettire. Valorant oynarken 140 FPS CS:GO oynarken 35-40 FPS alıyorum. Ne yapsam düzelmedi. Hileler crit atıyor. Muhtemelen geliştirici ekip bir noktada pes edip tekrar oyunu düzeltmeye odaklanacktır.
 

Geri
Yukarı