CS:GO donuyor

Daha fazla  
CS:GO donuyor ve asla gelmiyor, oyun arkada devam ediyor. Oyunu görmeden donuk bir şekilde " quit yazıp çıkmak zorunda kalıyorum. Oyun içi değerlerim bu şekildeydi. Evet ekran kartı sıcak fakat sorunun bu olacağını sanmıyorum çünkü Forza, Witcher 3 gibi oyunlarda donma olmuyor. Sorunun çözümünü bilen var mı? Sırf bu yüzden silip yükledim fakat nafile. Silip yüklediğimde oyun ayarlarım aynı kaldı bu arada.

1684930106431.png

1684930335214.png

1684930361443.png

Ayarlar bu şekilde. Düşük ayarlarda donuyor diye, tavsiye üzerine yükseğe çektim fakat aynı.
Ve az önce oyunu 15 GB indirmeme rağmen 30 GB gözüküyor ve dosya konumunda şöyle dosyalar mevcut.

1684930535221.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Steam destek ne gibi bir çözüm üretebilir ki ? Eski sürücüleri yükleyebilirsin demiş bir hocamız farklı bir konuda, işe yarayabilir mi ?
Yetkili kişiler minidump dosyası içerisinde oyunun neden donduğuna dair daha fazla bilgi edinebileceğinden daha iyi çözüm önerileri sunabilir fakat, arkadaşımızın önerisi de çözüme ulaştırabilir denemeden bilemeyiz.

Yetkili kişiler minidump dosyası içerisinde oyunun neden donduğuna dair daha fazla bilgi edinebileceğinden daha iyi çözüm önerileri sunabilir fakat, arkadaşımızın önerisi de çözüme ulaştırabilir denemeden bilemeyiz.
Yok hocam hala hata veriyor kaç saat oldu, dosya da yüklemedim.

Ekran kartı sürücüsünü silip bir önceki sürümünü yüklemeyi denediniz mi peki?

Hocam yeni sürüm gelmiş şu an, onu yüklüyorum. Ek olarak şu komut önerilmiş: -disable_d3D9ex
Ben öncesinde bu kodu disable olmadan yazmıştım Alt Tab hızlı olsun diye.
Ve çoklu çekirdek kullanımını kapatınca çözende var, çok FPS düşürmezse denenebilir.
Şimdilik yeni sürücü ve kod ile deneyeceğim.

Hocam yeni sürüm gelmiş şu an, onu yüklüyorum. Ek olarak şu komut önerilmiş: -disable_d3D9ex
Ben öncesinde bu kodu disable olmadan yazmıştım Alt Tab hızlı olsun diye.
Ve çoklu çekirdek kullanımını kapatınca çözende var, çok FPS düşürmezse denenebilir.
Şimdilik yeni sürücü ve kod ile deneyeceğim.
-disable_d3d9ex komutunun FPS arttırdığı yönünde bazı makaleler olsa bile, bazılarında ise FPS düşüklüğüne yol açtığını görüntüledim fakat belirttiğim gibi denemeden bilemeyiz.

-Disable_d3D9ex komutunun FPS arttırdığı yönünde bazı makaleler olsa bile, bazılarında ise FPS düşüklüğüne yol açtığını görüntüledim fakat belirttiğim gibi denemeden bilemeyiz.

Sorunum FPS artması ya da azalması değil, drop yememeye yönelik çözümü olduğunu belirten var. Deneyeceğim. Bir de öncelerinde Kaspersky kurulu değildi ve sorun yoktu, sorun kaynağı o olabilir mi?

Kaskerspy ve Malwarebytes aynı anda çalışıyor.

@624739 Güncelleme: Disable_d3D9ex komutunu yazdıktan sonra ölüm maçına girerken oyundan atma sorunu oldu ve Alt Tab geçişleri yavaşladı, kodu sildim, eski haline döndü. Şimdilik yeni NVIDIA sürücüsüne dayanarak biraz oynayacağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı